Uutissi Turust 9.4.2018

Uutissi Turust. Uutisaggrekaattina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Kovin on hittasten kevät tehny tuloans mut pian jo helpottaa. Raunistulassakin on ensmässi kesän merkei nähty. Koskinen on tiättäväst kuskannu heiän joulukuusen pihal.
ooo
Veroilmotusten tekemisaika alkaa olla ovel. Nykyäs homman voi hoitaa sähkösest. Rehellisyys näis asiois on kumminkin tährellist ettei käy niinkun yhrel ekonomi Karlssonin asiakkaal ketä oli tehny ilmotuksev verkos sihem malliin et joutuu olemaan jonkun aikaa häkis.
ooo
Jalkapallokausi alkamas. Veikkausliika on päättäny et käytetään oranssin färisi palloi. Ertottuu hankest paremmin.
ooo
Yks raisiolainen nuahooja minkä mää hyvin tunnen on kovin epäekolokinen toiminnassas. Ain ku se käy huushollis ni se jättää valkosel villamatol mahrottoman suuren hiilijalanjäljen.
ooo
Playpoy -lehtion kuulemma alkamas julkasema simmost painost mikä on tarkotettu ukkomiähil. Siin on joka kuukausiu samat kuvat.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Aletaaks tehrä loppuu lamas matelemisel!
Ei täst muute etiäppäin mennä kuin yrittämisel ja ilosel meininkil! Hyvä tapa henkennostatukseen on see, että suasita oman alueen kauppiai ja tuattajii, kekkä tarjoo ireoi ja tuattei juuri Sul! Nyt sihen on ihan uus ja ennennäkemättömän näppärä tapa! Uurel hauskasel Turust. fi -sivustol ilmestyy koko ajan kiinnostavi ja huippuerullissi tarjouksii ja lahjavinkkei Turun seurun liikkeiren tavaroist ja palveluist. Tämä on juur simmonen kauppapaikka, mitä täsä on kaivattukki!

Klikkaa ja kato heti www.Turust.fi!