Uutissi Turust 9.2.2016

Paavo Pate Väyrysen uures pualuees on kaik hyvi. Toistaseks. Onkelmi tule vast sit jos pualueeseen liittyy toinenkij jäsen.
ooo
Nasa on hakemas ehriokkai astronauteiks kekkä vois lähettää avaruute. Keskustan pualuepäivilt oli lähetetty usiampikin hakemuslomake. Eikä yllätä et kaikis oli sama ehrokas.
ooo
Donald Trumppi on vaaliväittelys ilmottanu et hän kannattaa kiruttamist. Muut väittelijät oli samaa miältä: jos Trumppi valitaan ni see on suaranaist kirutust.
ooo
Tuttava Sitimarkettikauppias sanos et heil on asiakkaana nimpal innokas luannonsuajelija ja ikimetsien rakastaja et see on vaatinu hänen hedelmäosastollans avokaadon kiältämist.
ooo
Niämi oli kuullu kuj joku mukula oli iskällens huamauttanu keltsukas Åbo Svenskanin kohral et kato tual on Taikahuilu. Älä kitise sanos iskä. Juur sait jouluks nokkahuilun.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/245996404?secret_token=s-X8wMK” params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Uutissi Turust

Aletaaks tehrä loppuu lamas matelemisel!
Ei täst muute etiäppäin mennä kuin yrittämisel ja ilosel meininkil! Hyvä tapa henkennostatukseen on see, että suasita oman alueen kauppiai ja tuattajii, kekkä tarjoo ireoi ja tuattei juuri Sul! Nyt sihen on ihan uus ja ennennäkemättömän näppärä tapa! Uurel hauskasel Turust. fi -sivustol ilmestyy koko ajan kiinnostavi ja huippuerullissi tarjouksii ja lahjavinkkei Turun seurun liikkeiren tavaroist ja palveluist. Tämä on juur simmonen kauppapaikka, mitä täsä on kaivattukki!

Klikkaa ja kato heti www.Turust.fi!