Uutissi Turust 9.10.2017

Uutissi Turust. Uutisjokerilyäjänä Vähä Vimpelin Veto Heikkilä morjens.
ooo
Jääkiakkoilija Jere Karalahrest on valmistunu kohumuistelmat. Siin hän muummuas kertoo et on saanu jäähyy kun oli tullu kahren viivan nuusku.
ooo
Marssist on löyretty jälkii siit et siäl on ollu kuumii lähtei. Jos viiäl kuukuu rytmikkäi huh -huutoi ni sit voi jo epäillä et olisis ollu jonkullaist elämääki.
ooo
Logomos oli ollu joku konsertti mikä oli tarkotetul ikääntyneil progemusiikin harrastajil kekkä on kääntyne vegaaneiks. Esiintymäs oli ollu joku Broccoli Harum.
ooo
Jonkuvverran sateist on ollu viime päivät mikä on vaikuttanu maanviljelijöitten kylvösuunnitelmiin. Syysvehnän asemast on aljettu tutkima riisinviljelyn mahrollisuuksi. Ja sadonkorjuuta on kans muuttamas. Tutkitaan voisko sokerijuuriskaa nostaa naaraamal.
ooo
Tunnen yhren hammaslääkärin ketä on innokas veneilijä mut huano navigaattori. Hän oli ajanu paattins hammaskivel eli karieksel.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Aletaaks tehrä loppuu lamas matelemisel!
Ei täst muute etiäppäin mennä kuin yrittämisel ja ilosel meininkil! Hyvä tapa henkennostatukseen on see, että suasita oman alueen kauppiai ja tuattajii, kekkä tarjoo ireoi ja tuattei juuri Sul! Nyt sihen on ihan uus ja ennennäkemättömän näppärä tapa! Uurel hauskasel Turust. fi -sivustol ilmestyy koko ajan kiinnostavi ja huippuerullissi tarjouksii ja lahjavinkkei Turun seurun liikkeiren tavaroist ja palveluist. Tämä on juur simmonen kauppapaikka, mitä täsä on kaivattukki!

Klikkaa ja kato heti www.Turust.fi!