Uutissi Turust 8.4.2019

Uutissi Turust. Uutispelargoniana Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Turun kauppatorin kaivauksis on selvinny et ei siin ollukka 1600 luvul laitakaupunki vaan jonkun sortin pisnes Siti Turku misä käsityäläiset ja porvarit on asune. Luultavasten sosialiremokraattien asumukset löytyy jostain Puutorin suunnalt.
ooo
Ennem mailmas laitettiin Rexit suksien pohjaan ja hyvin luisti. Jos olis laitettu Brexit ni olis menny sukset ristiin
ooo
Avaruusjärjestö Nasa on meininkis julkasta täl viikol ensmäsen valokuvan mikä on saatu otettuu mustast aukost. Tampereen kirjastos piretys keskustelutilaisuures jo arvuuteltiin et minkähän färinen se on.
ooo
Taas on kesärenkaitten vaihtoviikot menos. Mäkinen oli vaihtanu omat renkaans hyvälaatuseen lautakasaan. Ei siin ollu ollu juur ollenkan pintaa. Mut ei ollu niis renkaissaka.
ooo
Turun seurun spiritualistien istunto piretään tänäpänehtosten Puutarhakarul. Tilaisus alkaa kello 18 ja jatkuu niin kauan ku jakseta henkee pirättää.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Aletaaks tehrä loppuu lamas matelemisel!
Ei täst muute etiäppäin mennä kuin yrittämisel ja ilosel meininkil! Hyvä tapa henkennostatukseen on see, että suasita oman alueen kauppiai ja tuattajii, kekkä tarjoo ireoi ja tuattei juuri Sul! Nyt sihen on ihan uus ja ennennäkemättömän näppärä tapa! Uurel hauskasel Turust. fi -sivustol ilmestyy koko ajan kiinnostavi ja huippuerullissi tarjouksii ja lahjavinkkei Turun seurun liikkeiren tavaroist ja palveluist. Tämä on juur simmonen kauppapaikka, mitä täsä on kaivattukki!

Klikkaa ja kato heti www.Turust.fi!