Uutissi Turust 8.10.2019

Uutissi Turust. Uutispaakarina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Uusien väestötilastojen mukaan on Varsinais-suames kuntien väkiluku kasvus. Kemiönsaares tosin ei kun ihmiset ov vähentyne. No vastapainoks susii on entist enemmä
ooo
Suomi ei saanu Dohan mm-kisoist kun yhren pistesijan. Turku kumminkin sai kuulemma muutaman pojon kun tämä Daniel Stooli lupas antaa paljostans. Hän on kuulemma Turkuun muuttamas eläkepäiviks ja ottaa nimen Tauno Teräs. Turun kaupunki luavuttaa tontin Teräksen kulmast.
Ooo
Turun kirjamessut oli taas menestys. Vallankin Vesku Loirii oli tultu pal kuuntelema. Hämem kirjan nimi oli monen miälest lyhkäne. Siin olis voinu olla jatkorivi vaik niin et Loiri – kaikki kaatumiseni ja kaatamiseni
Ooo
Ruattin kuninkas Kalle Kustaa on kuulemma ottanu kruunut poies lapsenlapsiltas eli nee ei enä o hovij jäseni. No, luultavasten hän antaa euroi tilal.
ooo
Ekonoomi Kaarlssoni sanos et hän oli lainannu naapuriltansnokkahuilu. Mää kysysin et kuin: et ei hän mun tiätääkseni soita nokkahuiluu. En niin, sanos Kaarlssoni. Mut niin ei soita ny naapurika.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Aletaaks tehrä loppuu lamas matelemisel!
Ei täst muute etiäppäin mennä kuin yrittämisel ja ilosel meininkil! Hyvä tapa henkennostatukseen on see, että suasita oman alueen kauppiai ja tuattajii, kekkä tarjoo ireoi ja tuattei juuri Sul! Nyt sihen on ihan uus ja ennennäkemättömän näppärä tapa! Uurel hauskasel Turust. fi -sivustol ilmestyy koko ajan kiinnostavi ja huippuerullissi tarjouksii ja lahjavinkkei Turun seurun liikkeiren tavaroist ja palveluist. Tämä on juur simmonen kauppapaikka, mitä täsä on kaivattukki!

Klikkaa ja kato heti www.Turust.fi!