Uutissi Turust 8.10.2018

Uutissi Turust. Uutisasperiinina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Muisti alkaa vanhemmiten tekemään tepposii. Jopa simmosii et sekottaa ihmissi. Mul kävi niin et erhettysin sanomaan Mattii Tepoks. Tuttava psykoloki lohrutteli et kysymykses oli niin sanottu broidilainen lipsahrus.
ooo
Logomossen suunniteltu rautatiän ylityssilta on viivästymäs ja tulos kalliimmaks mitä meinatti. Kulttuuripääkaupunkis ymmärretään et kaik tairekohteisiiln liittyvä rakentaminen on suurta teatteria.
ooo
Lehres kiinnitettiin huamio sihen et Sauli Niinistö joutus istumaan rappusil kirjamessuil kun ei ollu tilaa auritorios. Somes riakuttiin et Suami on ainoo maa maailmas misä ollaan niin juntei et yli 70-vuatiaal seniorikansalaisel ei anneta istumapaikkaa.
ooo
Autojen voimanlähtei on nykyäns erilaissi. Valitettavast vallankin Espoos on kuulemma tosi pal polttomoottorei.
ooo
Simmosiikin ihmissi on olemas ketä leikkii viäl aikuisinakin ylihoikil nukeil. Se saattaa olla oire ahristuksest mist ei pääse eroon ellei määrätä barbieturaattei.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Aletaaks tehrä loppuu lamas matelemisel!
Ei täst muute etiäppäin mennä kuin yrittämisel ja ilosel meininkil! Hyvä tapa henkennostatukseen on see, että suasita oman alueen kauppiai ja tuattajii, kekkä tarjoo ireoi ja tuattei juuri Sul! Nyt sihen on ihan uus ja ennennäkemättömän näppärä tapa! Uurel hauskasel Turust. fi -sivustol ilmestyy koko ajan kiinnostavi ja huippuerullissi tarjouksii ja lahjavinkkei Turun seurun liikkeiren tavaroist ja palveluist. Tämä on juur simmonen kauppapaikka, mitä täsä on kaivattukki!

Klikkaa ja kato heti www.Turust.fi!