Uutissi Turust 7.5.2018

Uutissi Turust. Uutisanemonena Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Yhren naantalilaisen Mikan aika pyylevä kaveri oli kevätaurinkoo ottaessans luiskahtanu Naantalis luikkaalt kalliolt mere ja silminnäkijät oli soittane yksykskakkose et tääl on rannas norppa mikä ei osa tyyrätä turpaas rannan suuntasest mut huutaa helkkaristen.
ooo
Ruatsi ilmottaa et se teke tiarustelutoimii Välimerel. Voiraan kuvitella kummottos heiän akentti sano et mitt namn är Bonde. Hjalmar Bonde,
ooo
Loimaalaiset lottovoittajat oli käyne palkintons kuittaamas. Kun oli kysytty et kuin nyt vast ni oli sanone et ei ollu kiirus kun ei ollu pikkurahast puute.
ooo
Paavo Nurmen kisois on kova palkinto keihäänheiton voittajal luvas. Jos heittää yli Suamen ennätyksen ni saa omaksens saaren. Saaren sijainnist sen verran tiäretään et se on näkyvis jos sattuu olemaan merivesi alhaal.
ooo
Altian osakkeenomistajuus on saanu suurenkin suasion. Tosin jonkiv verran on innostus hiipunu sej jälkeen kun yhtiö ilmotti et mahrolliset osingot maksetaan joka tapaukses rahana.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Aletaaks tehrä loppuu lamas matelemisel!
Ei täst muute etiäppäin mennä kuin yrittämisel ja ilosel meininkil! Hyvä tapa henkennostatukseen on see, että suasita oman alueen kauppiai ja tuattajii, kekkä tarjoo ireoi ja tuattei juuri Sul! Nyt sihen on ihan uus ja ennennäkemättömän näppärä tapa! Uurel hauskasel Turust. fi -sivustol ilmestyy koko ajan kiinnostavi ja huippuerullissi tarjouksii ja lahjavinkkei Turun seurun liikkeiren tavaroist ja palveluist. Tämä on juur simmonen kauppapaikka, mitä täsä on kaivattukki!

Klikkaa ja kato heti www.Turust.fi!