Uutissi Turust 6.8.2018

Uutissi Turust. Uutisvintturina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Danny on voittanu Iskelmä Finlandia palkinnon. On meinannu sen kunniaks levyttää joukon vanhoi hitei uusil sanoil.
Tulos on muummuas ”Tosi kauan” ja ”Tahtoo olla paikat hyvin hellät”.
ooo
Ketarantiäl oli lauantaiehtoost harjoteltu ammuntaa sisätilois. Luultavast oli kaksoistrap ollu kysymykses kun oli parillinem määrä laukauksii amuttu ja harrastelijat kysymykses ku ei oltu osuttu.
ooo
Turku Priden jatkoil oli joku osottanu rohkiaa kansalaistottelemattomuuutta. Oli sanonu ettei istu ennen ku vihreiren puheejjohtaja lakkaa hakkaamast takapualel.
ooo
Monelt on kesäloma loppumas ja niinki o voinu käyrä et on jääny niin sanotust ryyppy pääl. Sitä ku marssi suaraan kellokortilt tyäterveyshoitajan vastaanotol sanotaanki katkokävelyks.
ooo
Perliinis on alkamas yleisurheilun euroopammestaruuskisat. Suamen mitalitoiveet lasketaan paralympialaistyyliin yhren kärettömän sormil.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Aletaaks tehrä loppuu lamas matelemisel!
Ei täst muute etiäppäin mennä kuin yrittämisel ja ilosel meininkil! Hyvä tapa henkennostatukseen on see, että suasita oman alueen kauppiai ja tuattajii, kekkä tarjoo ireoi ja tuattei juuri Sul! Nyt sihen on ihan uus ja ennennäkemättömän näppärä tapa! Uurel hauskasel Turust. fi -sivustol ilmestyy koko ajan kiinnostavi ja huippuerullissi tarjouksii ja lahjavinkkei Turun seurun liikkeiren tavaroist ja palveluist. Tämä on juur simmonen kauppapaikka, mitä täsä on kaivattukki!

Klikkaa ja kato heti www.Turust.fi!