Uutissi Turust 6.5.2019

Uutissi Turust. Uutisarkkiatrina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Pualustusvoimatten tiarustelupäälliköks on valittu simmonen kenraali minkä nimi on Toveri. Äijät torimontun reunal käkätti et on tosi hyvä et siin hommas on kenraali Toveri kun et siin olis toveri kenraali.
ooo
Miäskuorot juhlis Turus. Logomos kai esitti tilalaitoksen kuoro uuren kävelyreitin rakentamiskulujen nousust tehryn kantaatin “Synkkä silta yli Veeärrän”.
ooo
Sitä ku huanokuntone ihmine käy pissal tai jääkaapil telkkariohjelman kaupallisten tiarotteitten aikaan sanotaan mainoskatkokävelyks.
ooo
Oulus on kaikkest hurjimmat fanit vaatine et kun HPK voitti finaalin tuamarin virheen tähren ni peli olis peruttava ja pelattava uurestans. Eikä täsä viäl kaik. Masan Paaris Turus yks tyyppi uhos et koko playoffikiarros olis alettava alust. Tepsi takas hallil vaan hän huuteli
ooo
Tosa oli psykiatrei istumas ja heil oli simmone historiallinen tiato et Sikmund Freud olis jossa vaihes tutustunu Hjalmar Nortamosse, harkinnu muuttamist Raumal ja vastaoton perustamist. Täsä tapaukses olisis psykoanalyysi historia kovi muuttunu ku iskulauseks olis otettu ”Kyl traum o ain traum”.

Uutissi Turust

Aletaaks tehrä loppuu lamas matelemisel!
Ei täst muute etiäppäin mennä kuin yrittämisel ja ilosel meininkil! Hyvä tapa henkennostatukseen on see, että suasita oman alueen kauppiai ja tuattajii, kekkä tarjoo ireoi ja tuattei juuri Sul! Nyt sihen on ihan uus ja ennennäkemättömän näppärä tapa! Uurel hauskasel Turust. fi -sivustol ilmestyy koko ajan kiinnostavi ja huippuerullissi tarjouksii ja lahjavinkkei Turun seurun liikkeiren tavaroist ja palveluist. Tämä on juur simmonen kauppapaikka, mitä täsä on kaivattukki!

Klikkaa ja kato heti www.Turust.fi!