Uutissi Turust 6.11.2017

Uutissi Turust. Uutisantilooppina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Jere Karalahti sanos näköjäns jossa haastattelus et hän orottaa seuraavaks sopivaa haastetta. Jos mää oikein ymmärsin ni hänel on kyl jo ennestänskim mist valita. viimeks taisi tulla haaste liikenteen vaarantamisest.
ooo
Jari Siltsu Sillanpää jako somes kuvaa misä hän soittaa kitaraa karul Thaimaas. Kyse ei taatusti ollu rahapulast vaan pikemminkin siit et Jari halus ottaa vauhtii lomallans ja järjestää piristävän tapahtuman. Osa yleisöst oli ollu ekstaasis.
ooo
Kalervo Kale Kummola kritisoi sitä kovin et jalkapallos karsitaan nousust simmottos et viarasmaalil voi päästä liikassen. Kummola korostaa et tarttis olla reilu peli niinku jääkiakos ja sit pääsee liikaan jos on tilil katet. Pääasia ettei Tuto pääse.
ooo
Jussi Halla-ahoo oli ahristellu Turus joukko naamioitunei hulinoitsijoi. Hetken luultiin et sama kohtalo oli Sauli Niinistöl Logomos mut sit huamattiin et naamiomies olikiv vaan Miael Agricolaks naamioitunu Niilo Rauhala
ooo
Länsikeskuksen apteekki juhlii 40 vuatisuuttans ja oli bileet Kavalton tilal Piikkiös. Kaffepöydääs muisteltiin kummallisimpii asiakkai. Simmonenkin vanhempi herrasmiäs oli ollu ketä oli tivannu et onk nämät Viakrat varmuurel laktoosittomii kun hän tahtoo välttää kiusallisi tilantei.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Aletaaks tehrä loppuu lamas matelemisel!
Ei täst muute etiäppäin mennä kuin yrittämisel ja ilosel meininkil! Hyvä tapa henkennostatukseen on see, että suasita oman alueen kauppiai ja tuattajii, kekkä tarjoo ireoi ja tuattei juuri Sul! Nyt sihen on ihan uus ja ennennäkemättömän näppärä tapa! Uurel hauskasel Turust. fi -sivustol ilmestyy koko ajan kiinnostavi ja huippuerullissi tarjouksii ja lahjavinkkei Turun seurun liikkeiren tavaroist ja palveluist. Tämä on juur simmonen kauppapaikka, mitä täsä on kaivattukki!

Klikkaa ja kato heti www.Turust.fi!