Uutissi Turust 5.9.2017

Uutissi Turust. Uutismarkkasena Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Urheilupiireis jännitetään kovin et jos Suamen koripallomiähet pääsee maailmanmestaruuskisoihin ni he voi joutuu ottelemaan Japanin maajoukkueen kans. Sillon kävis niin et koitettais kumpi on kovempi, susijengi vai sushi-jengi.
ooo
Tota on nyr ruvettu tutkima et jos valtakunnansyyttäjä aseteta syyttese ni ketä hänt syyttää. Maailmansyyttäjä?
ooo
Markkinoil on tullu simmonen ku Tom of Finland vodka. En o viäl maistanu mut luultavast siin on nahkamainej jälkimaku. Ja esi-
ooo
Kiälep pakkava sekantuma. Turum murre ja enklantikin on niil lähel toisians et kuj joku sanno et ” Aurinkoisel sääl tekis miäli käyttää sun klasei.” ni ei tiärä käyttääks see aurinkoprillei vai pölliiks se mult klasit.
ooo
Pohjois-Koreas on niin matala elintaso et moni menee pommille töihin.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Aletaaks tehrä loppuu lamas matelemisel!
Ei täst muute etiäppäin mennä kuin yrittämisel ja ilosel meininkil! Hyvä tapa henkennostatukseen on see, että suasita oman alueen kauppiai ja tuattajii, kekkä tarjoo ireoi ja tuattei juuri Sul! Nyt sihen on ihan uus ja ennennäkemättömän näppärä tapa! Uurel hauskasel Turust. fi -sivustol ilmestyy koko ajan kiinnostavi ja huippuerullissi tarjouksii ja lahjavinkkei Turun seurun liikkeiren tavaroist ja palveluist. Tämä on juur simmonen kauppapaikka, mitä täsä on kaivattukki!

Klikkaa ja kato heti www.Turust.fi!