Uutissi Turust 5.8.2019

Uutissi Turust. Uutisbunkkerina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Toyota on alkanu suunnittelema autoo mikä pystyis liikkumaan kuus ja jopa ajamaan koko kuun ympäri. Tiättäväst on Corolla merkkinen ja suunnittelu alko siit et rakennettiin takakonttiin passaava subwoofferi ja hommattiin karvanopat
ooo
Paitti et juur korvanappiini saamani tiaron mukaan kuutiimin vetäjäks on valittu Tommi Mäkinen joka meinaa johrattaa Toyotan koko matkan kuun ympäri paitti tiätty siin tapaukses ei jos sattuu matkal olemaaj joku kivi.
ooo
Antti Vahtera fileeras Kustavin Lohimarkkinoil kuus tuntii kirjolohta ilman taukoo. Hänel ehroteltiin monellaist vastaavaa keikkaa. Joku aktivisti oli kyselly et voisiks Antti hoitaa saman homman Kustavin pride-kulkueen yhteyres. Sillon tiätty ei käsiteltäs kirjolohta vaan sateenkaarirautuu.
ooo
Ruahosem Masakin täyttää 70 vuat täl viikol. Oli jo Tepin kans käyny Portsakoidis asuntoo kattomas mukku ei ollu parihuanei ni päättivät jatkaa keikkailemist.
ooo
Siäniaika on taas alkanu ja harrastajaporukois on kaikkest sosiaalisimmaks siäneks äänestetty whatsuppilovahvero.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Aletaaks tehrä loppuu lamas matelemisel!
Ei täst muute etiäppäin mennä kuin yrittämisel ja ilosel meininkil! Hyvä tapa henkennostatukseen on see, että suasita oman alueen kauppiai ja tuattajii, kekkä tarjoo ireoi ja tuattei juuri Sul! Nyt sihen on ihan uus ja ennennäkemättömän näppärä tapa! Uurel hauskasel Turust. fi -sivustol ilmestyy koko ajan kiinnostavi ja huippuerullissi tarjouksii ja lahjavinkkei Turun seurun liikkeiren tavaroist ja palveluist. Tämä on juur simmonen kauppapaikka, mitä täsä on kaivattukki!

Klikkaa ja kato heti www.Turust.fi!