Uutissi Turust 5.6.2017

Uutissi Turust. Uutisrapparina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Hati oli peukalons loukannu ja käyny sitä muutamankin kerran polil näyttämäs. Oli valitellu et hän tämmöttös häirittee kun käy vaan peukaloans näyttämäs mihen henkilökunta et ei haittaa käy tääl viikolloppusin simmostakin porukkaa mikä näyttää keskisormee,.
ooo
Viikolloppu livahti muutamalt opinnot päättäneelt tavallist kostiammankin juhlimiusen puelel. Tosakin oli ollu joku vastavalmistunu ekonomi niin pahas kunnos et hänelt oli otettu Sauli Niinistön kannattajakortti kuivuma.
ooo
Arkkipiispa Kari Mäkinen on luvannu avata Naantalin musiikkijuhlat. Sitä ei o sanottu et laulaaks hän vai soittaa mut toivottavast hyvil lyhkäsest kumminkin.
ooo
Punkei on kovin tutkittu Turus ja torettu et taigapunkki ei esiinny Lounais-Suames mut Tampereel se on yleine. Ilmeisest tämä laji on erikoistunu nauttimaan veriaterian sualen sisäl ohraryyneihin sekotettuna ja pualukkahillol maustettuna.
ooo
Uusii keksinnöi. Niin ohkanen sylitiatokone et sen kans voi läimäyttää kualiaaks tuhohyänteisii. Niin sanottu kärpäsläppäri.
ooo
Terve siv vaa
[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/326169011?secret_token=s-TsON2″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Uutissi Turust

Aletaaks tehrä loppuu lamas matelemisel!
Ei täst muute etiäppäin mennä kuin yrittämisel ja ilosel meininkil! Hyvä tapa henkennostatukseen on see, että suasita oman alueen kauppiai ja tuattajii, kekkä tarjoo ireoi ja tuattei juuri Sul! Nyt sihen on ihan uus ja ennennäkemättömän näppärä tapa! Uurel hauskasel Turust. fi -sivustol ilmestyy koko ajan kiinnostavi ja huippuerullissi tarjouksii ja lahjavinkkei Turun seurun liikkeiren tavaroist ja palveluist. Tämä on juur simmonen kauppapaikka, mitä täsä on kaivattukki!

Klikkaa ja kato heti www.Turust.fi!