Uutissi Turust 5.2.2018

Uutissi Turust. Uutisruuneperina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Lehres oli et Turun kaupunki aikoo perustaa päiväkodin Marssiin. Sen niminen kortteli on olemas mut ensin luulin et oli kyse planeetast. Syyks arvelin sen et Mars on lähin paikka minne rakentamisest ei Meidän Turku -yhdistys tee valitust hallinto-oikeute.
ooo
Hiirenmyrkkyjen myyminen on kiälletty kaupois. Perusteeks on sanottu see et ne voi vaikuttaa eläintel lisääntymise. Järjel ku miättii ni tämä on lookillist. Kun tarkotus on hiirte vähentymine eikä lisäntymine.
ooo
Eruskunnan puhemiähen vaali on tänäpä ja etukäteispuheis ikäpresirentti Ike Kanervan voi ohittaa naisihmine. Ei olis ensmänen kerta ku hänen yli kävellä. Vois hyvin alottaa yhren miähen MääTaas -kampanjan.
ooo
Timo Soini on menos amerikan resirentin rukousaamiaisel. Donald Trumppii voiraanki hyvin kiittää uskonnollisten eleiren lisääntymisest mailmas.Moni ihan täyspakanaki hokee nykyäns et voi herra jumala tota Trumppii.
ooo
Siin ei o mittään perää et vuaden kiartotalouspalkintoo oltais antamal Nousiaisten kunnal mikä onnistus kiärrättämä viämärivettä takas juamavesiverkostoon.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Aletaaks tehrä loppuu lamas matelemisel!
Ei täst muute etiäppäin mennä kuin yrittämisel ja ilosel meininkil! Hyvä tapa henkennostatukseen on see, että suasita oman alueen kauppiai ja tuattajii, kekkä tarjoo ireoi ja tuattei juuri Sul! Nyt sihen on ihan uus ja ennennäkemättömän näppärä tapa! Uurel hauskasel Turust. fi -sivustol ilmestyy koko ajan kiinnostavi ja huippuerullissi tarjouksii ja lahjavinkkei Turun seurun liikkeiren tavaroist ja palveluist. Tämä on juur simmonen kauppapaikka, mitä täsä on kaivattukki!

Klikkaa ja kato heti www.Turust.fi!