Uutissi Turust 5.11.2018

Uutissi Turust. Uutisansarina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Paattisten suunnal oli riistamiästen porukas puhuttu et voitais Patrik Laine kutsuu jäseneks hirviporukkaan. Ei sil mittän tutkintoo o suaritettu mut ampuu silti hirveen tarkkoi osumii.
ooo
Viheriäiset äänesti sit tämän Pekka Haaviston vaaliveturiks. Hän on maltillinen äijä eikä esimerkiks o täsä kannabis-kysymykses yhtään intoillu vapauttamist vaatimal. Ei siis o mikkän sätkäpuheenjohtaja.
ooo
Tepsin jalkapallol tuli alakertaan lähtö kaksosases karsinnas misä ensin pelattiin uppopalloo ja sit potkupalloo. Molemmist tuli tasurit muk kun uppopallo-osas ei pallo uponnu ni Kokkola jäi pinnal.
ooo
Yhrelt sukeltajalt kyselin et minkä tähren sukeltajat ain teke kuperkeikan takaperin ku ne lähtee paatist. Hän selitti kärsivällisest et kattos jos mee tehtäis kuperkeikka ettenpäin ni me oltais erelleen siin paatis.
ooo
Tost on puhuttu et muatinäytöksis ja mannekiineina on ain vaan laihempii ja laihempii ihmissi. Sitä ei voi muuten selittää kun et koht täytyy tehrä rautalankast malli.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Aletaaks tehrä loppuu lamas matelemisel!
Ei täst muute etiäppäin mennä kuin yrittämisel ja ilosel meininkil! Hyvä tapa henkennostatukseen on see, että suasita oman alueen kauppiai ja tuattajii, kekkä tarjoo ireoi ja tuattei juuri Sul! Nyt sihen on ihan uus ja ennennäkemättömän näppärä tapa! Uurel hauskasel Turust. fi -sivustol ilmestyy koko ajan kiinnostavi ja huippuerullissi tarjouksii ja lahjavinkkei Turun seurun liikkeiren tavaroist ja palveluist. Tämä on juur simmonen kauppapaikka, mitä täsä on kaivattukki!

Klikkaa ja kato heti www.Turust.fi!