Uutissi Turust 4.6.2018

Uutissi Turust. Uutisaallokkona Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Naantalin Mustan Pilven kaffehuaneen suunnalt kuulin simmosen huhun et arkkihiippakuntaa alettais tästeres ainakin muutaman vuaren sanomaan uurel nimel Luomakunta.
ooo
Sähköautot on hiano keksintö. Tiatokoneihmiset on neuvonu et jos sähköauto kaatuu ni kaikkest helpoin tapa on ottaa stöpseli hetkeks poies seinäst ja käynnistää uurestans.
ooo
Päivän tiatokilpailukysymys. Kuim monta perustuslakivaliokunnaj jäsentä tarvitaav vaihtamaan sähkölamppu? Vastaus Ei yhtään; lampun ostoon ei o viäl rahotust ja sik kun on ni vaihtaminev voi tapahtuu vast muutaman vuaren siirtymäajaj jälke.
ooo
Tukholman maratonil oli jopa 200 juaksijaa vahinkos oikassu kuus kilometrii.Kohtuullisuuren vuaks on kai päätetty et hee saa yäpyyv Grandis ja nauttii kuuden ruakalajin illallisen ja ajaa huamenis puuttuvat 6 kilsaa taksil.
ooo
Päättäjäispäivänä oli opettajainhuanees pikkasen harmiteltu sitä et kaunokirjotus poistettiin opetusohjelmast. Mut torettiin et oli hyvä et saatiin tämä some ja tosipal kuonakirjotusttilal.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Aletaaks tehrä loppuu lamas matelemisel!
Ei täst muute etiäppäin mennä kuin yrittämisel ja ilosel meininkil! Hyvä tapa henkennostatukseen on see, että suasita oman alueen kauppiai ja tuattajii, kekkä tarjoo ireoi ja tuattei juuri Sul! Nyt sihen on ihan uus ja ennennäkemättömän näppärä tapa! Uurel hauskasel Turust. fi -sivustol ilmestyy koko ajan kiinnostavi ja huippuerullissi tarjouksii ja lahjavinkkei Turun seurun liikkeiren tavaroist ja palveluist. Tämä on juur simmonen kauppapaikka, mitä täsä on kaivattukki!

Klikkaa ja kato heti www.Turust.fi!