Uutissi Turust 31.12.2018

Uutissi Turust. Uutissilvesterinä Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Simmonen joulunen tiatokilpailu oli misä kysyttiin et kun Petteri Punakuono saapus skotlantilaiseen vaatetusliikkeeseen ni mil osastol hän tottuneest ittens rihtas
Vastaus: – Luokse lasten kilttien
ooo
Jonkullaist hualestust on Hyvinkään Myllyn Paras tehtaan suunnalt kuultu et koskeeks se ilotulitekialto Raketti Sopagetin valmistust kans.
ooo
Israel on lähettämäs luataimen ja mönkijän kuuhun. Retken tiäteellinen tarkotus on selvittää et jos kuu on juustoo ni onk se varmast kosher.
ooo
Sijottamis harrastava tuttava kyseli mult et olenk mää ostanu niin sanotui kansan osakkei . Ja mää tyhmä kun luulin et Kansa teki konkurssin jo -95.
ooo
Tota on siis pyyretty et vanhast Knalli ja Sateenvarjo -ohjelmast tehtäis uus jakso nimeltäns Hannibal Hamilton Jones neuvottelee Brexitin. Jakso kuulemma tehrään heti kun Poliisiopisto numero 8 on valmistunu. sen alaotsikko on Drone -tehtävä Gatwickissa.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Aletaaks tehrä loppuu lamas matelemisel!
Ei täst muute etiäppäin mennä kuin yrittämisel ja ilosel meininkil! Hyvä tapa henkennostatukseen on see, että suasita oman alueen kauppiai ja tuattajii, kekkä tarjoo ireoi ja tuattei juuri Sul! Nyt sihen on ihan uus ja ennennäkemättömän näppärä tapa! Uurel hauskasel Turust. fi -sivustol ilmestyy koko ajan kiinnostavi ja huippuerullissi tarjouksii ja lahjavinkkei Turun seurun liikkeiren tavaroist ja palveluist. Tämä on juur simmonen kauppapaikka, mitä täsä on kaivattukki!

Klikkaa ja kato heti www.Turust.fi!