Uutissi Turust 30.9.2019

Uutissi Turust. Uutisaritmeetikkona Vähä Herikklä morjens.
ooo
Saunomisen maailmanennätyskilpailut lakkautettiin muutama vuas takaperin epäinhimillisyyren tähren. Nyt näyttää et lajin pariin on palattu Qataris.
ooo
Joku tyyppi on ehrottanu et tarttis määrätä katto sil et kuimpal ihminen saa Suames omistaa. Sosialiremokraatit on osottane sevverran kannatust asial et heiräm miälest on perinteisest tärkiää et katto on korkial.
ooo
Polisitten kiälitaitovaatimukset ollan meininkis säilyttä ennallas. Aikasemmi levis tiato minkä mukkan polisitte olis tarvinnu osata ruatti mikä herätti ala ammattiliitos vastustust. Esimerkiks torettiin et on kohtutont vaati et poliisi muistais kummottos sanotan stop ruattiks.
ooo
Uures tutkimukses o saatu selvil et hirvikärpäne voi aiheutta virustauri mikä voi tarttu metsästäjisse. Oireist tiäretä sevverra et tartunna saanu alka suurennella saavutuksias ja henkitys alka haista konjakilt.
ooo
Suamen Punasen Ristin Turun osaston verenluavutuspisteeseen on saatu lahjotuksena uus telkkari. Sen verran tiäretään et siin on plasmanäyttö.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Aletaaks tehrä loppuu lamas matelemisel!
Ei täst muute etiäppäin mennä kuin yrittämisel ja ilosel meininkil! Hyvä tapa henkennostatukseen on see, että suasita oman alueen kauppiai ja tuattajii, kekkä tarjoo ireoi ja tuattei juuri Sul! Nyt sihen on ihan uus ja ennennäkemättömän näppärä tapa! Uurel hauskasel Turust. fi -sivustol ilmestyy koko ajan kiinnostavi ja huippuerullissi tarjouksii ja lahjavinkkei Turun seurun liikkeiren tavaroist ja palveluist. Tämä on juur simmonen kauppapaikka, mitä täsä on kaivattukki!

Klikkaa ja kato heti www.Turust.fi!