Uutissi Turust 30.7.2018

Uutissi Turust. Uutiskankurina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Rok and rollin supertähti Tomppa Jonesi tuli kippiäks eikä päässy Daunpaitelaiturissen.Ei mittän ,torettiin Naantalin kaupunkintalon kuumas kaffehuanees: onneks saatiin rok and rollaattoril Kansa, Ranny ja Reetu paikal.
ooo
Valio alkaa kai keräämään lehmätten lantaa ja tuatteistamaan. Nimet on jo mititty: rasvaton lanta, kevytlanta ja täyspaska.
ooo
Uus addiktiotyyppi on tunnistettu, totes yks Tervashonka somes. Simmonen henkilö ketä ei lopeta klapittamist vaik on jo seittemän vuaren puut vajas on halkoholisti.
ooo
Kauppias Pentti Kalliala ja pualiso täytttää tasavuasii täsä juur. Kallialal oli ensmänen automarket Turus. Portsan K- kaupan inäytekkunast kun töräytti folkkari sisäl jo 80-luvul.
ooo
Simmonen on kehitetty kun vauvojen älyvaippa. Se lähettää viästin vanhempien kännykkään jos jottan on tullu. Tiätää senkin onks kysymykses ykköne vai kakkone. Operaattorit ei pääse kyl tianaamaan kun nämät on hätäpuhelui.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Aletaaks tehrä loppuu lamas matelemisel!
Ei täst muute etiäppäin mennä kuin yrittämisel ja ilosel meininkil! Hyvä tapa henkennostatukseen on see, että suasita oman alueen kauppiai ja tuattajii, kekkä tarjoo ireoi ja tuattei juuri Sul! Nyt sihen on ihan uus ja ennennäkemättömän näppärä tapa! Uurel hauskasel Turust. fi -sivustol ilmestyy koko ajan kiinnostavi ja huippuerullissi tarjouksii ja lahjavinkkei Turun seurun liikkeiren tavaroist ja palveluist. Tämä on juur simmonen kauppapaikka, mitä täsä on kaivattukki!

Klikkaa ja kato heti www.Turust.fi!