Uutissi Turust 30.4.2018

Uutissi Turust. Uutisserpentiininä Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Simmonen säädös on tulos voimaan et Whatsuppii ei sais käyttää ku yli 16 -vuatiaat. Tiättävästen kumminkin nuaremmat saa luada vanhemmillens whatsuppi tilei ja tarkistaa heiän tiatosuaja-asetukset.
ooo
Ruissalos on satoi peuroi nähty. Muutamil niist on seurantapantakin mut Ruisrokin järjestäjät korostaa et festivaalialueel niil ei ol mittän asiaa ellei o virallist ranneketta.
ooo
Ekonomi Karlssonin perhees on tapahtunu ruakavaliomuutoksii Heiän poika on alkanu syämään kiinteetä ruakaa. Eilenkin oli vetäny konetiskiainetapletin.
ooo
Luulin et Kimi ja Valtteri on autoo vaihtane kun luin et vormulakauden neljäs osakilpailu ajettiin Pakulla. Mut se olikin Bakussa.
ooo
Vappu koittaa ja huamenis viätetään perinteissi tyäväen juhlii. Luakkatiatosuus on tosin nykyäns jo vähentyny jopa niimpal et moni pualuejohtaja pitää aamun paraateis taas täysin luakattoman puheen.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Aletaaks tehrä loppuu lamas matelemisel!
Ei täst muute etiäppäin mennä kuin yrittämisel ja ilosel meininkil! Hyvä tapa henkennostatukseen on see, että suasita oman alueen kauppiai ja tuattajii, kekkä tarjoo ireoi ja tuattei juuri Sul! Nyt sihen on ihan uus ja ennennäkemättömän näppärä tapa! Uurel hauskasel Turust. fi -sivustol ilmestyy koko ajan kiinnostavi ja huippuerullissi tarjouksii ja lahjavinkkei Turun seurun liikkeiren tavaroist ja palveluist. Tämä on juur simmonen kauppapaikka, mitä täsä on kaivattukki!

Klikkaa ja kato heti www.Turust.fi!