Uutissi Turust 3.7.2017

Uutissi Turust. Uutiskanttarellina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Osuuskauppa on ostanu Stokmanni herkun. Kassajonos jo pari Burberry-kolttuu kauhisteli, et ei kai täsä mittä halpuuttamist o tiaros. Koht ei kehtaa kassii karul kanta enä.
ooo
Elomaan Kike on kehitelly erityisen kesäjumppaohjelman mikä menee tämmöttös et loikka loikka hop hop hop…
ooo
Turun kaupunki on kaatanu luvatta 9 hehtaarii mettää Saramäes. Mut oikeus voittaa. Turun kaupunki on tehny ittestäns jo rikosilmotuksen. Ja joutuu luultavasten maksamaan ittellens korvauksii. Mikä valitettavast voi nostaa veroäyrii.
ooo
Metallifestivaali Tuska pirettiin Helsinkis. Tunnen yhren Metalli neljäysin toimitsijan ketä oli seuraamas ja laskutti kilometrikorvaukset kun oli tyämatka kerran.
ooo
Päivän kysymys: Mikä alkaa soimaan kun yhristetään kuusvuatiaan kärsivällisyys ja orankutankin käytöstavat? Vastaus: Trumpin twitteri.
ooo
Terve siv vaa

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/331201648″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Uutissi Turust

Aletaaks tehrä loppuu lamas matelemisel!
Ei täst muute etiäppäin mennä kuin yrittämisel ja ilosel meininkil! Hyvä tapa henkennostatukseen on see, että suasita oman alueen kauppiai ja tuattajii, kekkä tarjoo ireoi ja tuattei juuri Sul! Nyt sihen on ihan uus ja ennennäkemättömän näppärä tapa! Uurel hauskasel Turust. fi -sivustol ilmestyy koko ajan kiinnostavi ja huippuerullissi tarjouksii ja lahjavinkkei Turun seurun liikkeiren tavaroist ja palveluist. Tämä on juur simmonen kauppapaikka, mitä täsä on kaivattukki!

Klikkaa ja kato heti www.Turust.fi!