Uutissi Turust 3.6.2019

Uutissi Turust. Uutisaamunkoittona Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Niivvaan saatiin Suameen hallitus misä on peräti 19 ministerii. Yks jokast 18 maakuntaa kohren ja ruatsinkiälisel ministeril toinev viäl tulkiks.
ooo
Kyl ihmine on mukautuvaine. Jos ketä vaan muu huutais meiän pihal 80 desibelin voimal koko yän ni sais kyytii. Mut satakiäli saa meilt vaan kehui ja peukutuksii viimetteks illal ja ensmätteks aamul.
ooo
Hesari on haastatellu tätä Melnikoffii ketä Airiston Helmen omistaa. Hän sanos et tykkää uimisest ja sen tähren on joka saares oltava isot laiturit. Luultavasten myäs miähen fyysiset ulottuvuuret on kunnioitettavii kun on mont metrii syvät ruappaukset joka laituril tarpeen.
ooo
Ruatsis on jonkuv verran kyselty et mitä se on simmonen kuristava politiikka mist Suames jonkuv verran keskustellaan. Siin miäles oli paikallans et tämä raisiolainen Makwan Amirkhani kävi Tukholmas näyttämäs mitä see käytännös tarkottaa.
ooo
Krillauskausi on alkanu. Tämän vuaren muatii on villivihanneksist tehryt syätävät mihen käytetä voikukal lehtii ja vuahenputkii ja tommottossi kaikkii. Ekonomi Karlssonil oli tulos juhannusviarai ja hän kehitteli simmosen sapuskan mikä on nimeltäs kasvispihvit a la Briks and Stratton. Nee tehrään simmottos et kaavitaan ruaholleikkurist sitä muhjuu, taputellaan pihveiks ja krllataan pikasest. Hänen vanha Brikss and Strattoni falskaa sevverran et ei tarvii eres krillausöljyy lisätä.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Aletaaks tehrä loppuu lamas matelemisel!
Ei täst muute etiäppäin mennä kuin yrittämisel ja ilosel meininkil! Hyvä tapa henkennostatukseen on see, että suasita oman alueen kauppiai ja tuattajii, kekkä tarjoo ireoi ja tuattei juuri Sul! Nyt sihen on ihan uus ja ennennäkemättömän näppärä tapa! Uurel hauskasel Turust. fi -sivustol ilmestyy koko ajan kiinnostavi ja huippuerullissi tarjouksii ja lahjavinkkei Turun seurun liikkeiren tavaroist ja palveluist. Tämä on juur simmonen kauppapaikka, mitä täsä on kaivattukki!

Klikkaa ja kato heti www.Turust.fi!