Uutissi Turust 3.12.2018

Uutissi Turust. Uutisfrankfurtterina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Saudien kruununprinssi Mohammed bin Salman otti kans osaa Buenos Airesin G20 -kokoukseen. Kokouksen tulokset oli laihoi mut positiivist oli see et kaik osanottajat pääsi siält kottiin yhres kappalees.
ooo
Toi Ranskas riahuva keltaliivisten vallankumous on jonkuv verran johtanu ylilyänteihin. Tuamiokirkon viäres oli muutama Kuntecin äijä kuusenpystytyshommis ja joku hätääntyny ohikulkija oli soittanu 112:een ja vaatinu mellakkapoliisei paikal.
ooo
Yleist hälytysmerkkii soitettiin Turus kesken sunnuntai-iltapäivän. Tami Tamminen epäilee et viranomaset simmottos ilmottaa et hän on lährös autol liikkeel.
ooo
Ärtyneen sualen oireyhtymään ja ilmavaivoihin lääkkei kehittävä tutkimuslaitos haki tosa lehti-ilmotuksel johtavaa anal-lyytikkoa.
ooo
Vasemmistoliiton Varsinais-Suamen piiri on lähettäny tulisen julkilauselman Ferrarilt Sauperil siirtyneel Kimi Räikkösel. ”Tuamitsemme kylmäverisen loikauksen punasist valkosiin”.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Aletaaks tehrä loppuu lamas matelemisel!
Ei täst muute etiäppäin mennä kuin yrittämisel ja ilosel meininkil! Hyvä tapa henkennostatukseen on see, että suasita oman alueen kauppiai ja tuattajii, kekkä tarjoo ireoi ja tuattei juuri Sul! Nyt sihen on ihan uus ja ennennäkemättömän näppärä tapa! Uurel hauskasel Turust. fi -sivustol ilmestyy koko ajan kiinnostavi ja huippuerullissi tarjouksii ja lahjavinkkei Turun seurun liikkeiren tavaroist ja palveluist. Tämä on juur simmonen kauppapaikka, mitä täsä on kaivattukki!

Klikkaa ja kato heti www.Turust.fi!