Uutissi Turust 29.7.2019

Uutissi Turust. Uutisaurinkonpalvojana Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Ekonomi Karlssoni on sevverran suivaantunu tähän sosiaalisen merian vohkamiseen et hän on perustanu epäsosiaalisen merian. Haki vintilt vanhan Olivetin ja kirjottaa miälipiteet paperil. Sen paperin hän silppuaa ja hautaa marjapensaan juurel.
ooo
Urheilu. Ei kannata vähätellä niit estei mikkä nuaret naisjuaksijat joutuu ylittämä. Monet niistä on aitoja
ooo
Salos on keksitty hianovarane tapa vihjailla johtaval virkamiähel et sais olla pikkase rivakampi liikkeissäns. Siäl nimitettiin kaupunkijjohtaja Lauri Inna vuaren Unikeoks.
ooo
Ulkomailt. Honkongin levottomuuret on saane tamperelaiset varovaisiks. Tämä on merkittävästen lisänny asiakasmäärii Bilteemas.
ooo
Tiatokilpailukysymys. Mitä ero o suamalaisel sairahoitajal ja venäläisel tullimiähel. Vastaus: Suamalaist sairahoitaja eres pikkase harmitta ku on pitkät jonot.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Aletaaks tehrä loppuu lamas matelemisel!
Ei täst muute etiäppäin mennä kuin yrittämisel ja ilosel meininkil! Hyvä tapa henkennostatukseen on see, että suasita oman alueen kauppiai ja tuattajii, kekkä tarjoo ireoi ja tuattei juuri Sul! Nyt sihen on ihan uus ja ennennäkemättömän näppärä tapa! Uurel hauskasel Turust. fi -sivustol ilmestyy koko ajan kiinnostavi ja huippuerullissi tarjouksii ja lahjavinkkei Turun seurun liikkeiren tavaroist ja palveluist. Tämä on juur simmonen kauppapaikka, mitä täsä on kaivattukki!

Klikkaa ja kato heti www.Turust.fi!