Uutissi Turust 29.5.2017

Uutissi Turust. Uutiskabanossina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Turun kaupunkinvaltuuston puheejjohtajaks on nousemas viheriäinen Elina Rantanen. Oli jo kyselly et mitä luantaisetui tehtävässen kuuluu. Oli luvattu et henkilökohtanen parkkiruutu toriparkkilualast ny ainaki.
ooo
Ekonomi Karlssonin flikka on hevostallil harrastushommis viikolloppusin. Hänet määrättiin täsä kuus kuutioo hevosen munkei lappioimaan kasast poies ja hän sanos et hyvin hän Kimi Räikköst ymmärtää. Nämät tallimääräykset on paskahommii.
ooo
Siäniaika on taas alkanu ja harrastajaporukois on kaikkest sosiaalisimmaks siäneks äänestetty whatsuppilovahvero.
ooo
Punkkirokottei on taas jaos. Kaks pistost antaa immuniteetin Ramoneksel ja kolme piikkii suajaa jopa Sex Pistolsilt.
ooo
Tämän kesän muati-ilmiö jalkineis on rumat kenkät. Yks Koskinen Raunistuast minkä mää tunnen on Reinoihins laittanu tarran misä lukee edelläkävijä jo vuadest 1959.
ooo
Terve siv vaa
[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/324984498?secret_token=s-f7JXx” params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Uutissi Turust

Aletaaks tehrä loppuu lamas matelemisel!
Ei täst muute etiäppäin mennä kuin yrittämisel ja ilosel meininkil! Hyvä tapa henkennostatukseen on see, että suasita oman alueen kauppiai ja tuattajii, kekkä tarjoo ireoi ja tuattei juuri Sul! Nyt sihen on ihan uus ja ennennäkemättömän näppärä tapa! Uurel hauskasel Turust. fi -sivustol ilmestyy koko ajan kiinnostavi ja huippuerullissi tarjouksii ja lahjavinkkei Turun seurun liikkeiren tavaroist ja palveluist. Tämä on juur simmonen kauppapaikka, mitä täsä on kaivattukki!

Klikkaa ja kato heti www.Turust.fi!