Uutissi Turust 29.4.2019

Uutissi Turust. Uutisantilooppina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Pupis oli jottan äijii kekkä sanos et näiv vaikiat ei o kymmenen kysymyst ollu ikä. Mää sanosin et Ilta-Sanomis on varmaal laatija vaihtunu mihen äijät et ei nämät o Iltiksen 10 kysymyst vaan Antti Rinteen.
ooo
Sosialidemokraattien eduskuntaryhmäs on pal Antei. On tämä Antti Rinne ja Antti Lindman ja sit on tämä Antisemitisti.
ooo
Norwichiin päin on lähteny jo pyyntöi et sikku Teemu seuraavaks vaihtaa seuraa ni Tepsis ja Interis olis paikka ja jo on nimetty paikkakunnal kohtei hänen mukaans. On Iso-Pukki ja Pikku-Pukki ja Pukinsalmikiv viäl.
ooo
Pääsiäisen jälkitunnelmis oltiin Turun seudun osteoporoosiyhdistyksen kevätkokoukses. Tunnettiin myätätuntoo hajamiälissi pääsiäisnoitii kohtaan. Kun niilläkin on luuta karoksis.
ooo
Tamperel oli murrettu Hämenkarul olevast ravintolast kassakone ja polisi sai epäillyn kii iha siit viärest. Hänel oli viissenttissi taskut pullollas. Ku kovin tiukatti et mist hän nämä kolikot oli saanu oli äijä väittäny et hän nosti ne juur Ottoautomaatist.
Jaha, ei sit mittä, oli polisit sanonu. Mut sit he oli tunnin pääst huamannu et täsä on kumminki jotta hämärä: ei siin pääs Hämenkattu ol Otto-automaatti.

Uutissi Turust

Aletaaks tehrä loppuu lamas matelemisel!
Ei täst muute etiäppäin mennä kuin yrittämisel ja ilosel meininkil! Hyvä tapa henkennostatukseen on see, että suasita oman alueen kauppiai ja tuattajii, kekkä tarjoo ireoi ja tuattei juuri Sul! Nyt sihen on ihan uus ja ennennäkemättömän näppärä tapa! Uurel hauskasel Turust. fi -sivustol ilmestyy koko ajan kiinnostavi ja huippuerullissi tarjouksii ja lahjavinkkei Turun seurun liikkeiren tavaroist ja palveluist. Tämä on juur simmonen kauppapaikka, mitä täsä on kaivattukki!

Klikkaa ja kato heti www.Turust.fi!