Uutissi Turust 29.10.2018

Uutissi Turust. Uutisapsolutistina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Annika Lapintiä on päättäny et hän ei enää asetu ehrol eruskuntavaaleis. Tosin täytyy tiätty ensteks selvittää ja käsitellä et onk tämäpäätös perustuslain mukane.
ooo
Turus hillus viikovvaihtees jottain tyypei kekkä käytti lyhennyst HJK. See tulee tiättävästen sanoist Hulikkaanit Jäi kiikkiin.
ooo
ikea on meininkis ruveta rankentama tuulivoimaloi mikkä tuattaa sähkön heiän omiin kauppoihi. Tarkotust varten on alkajaisiks hommattu 40 metrin mittanen kuusiokoloavain.
ooo
Turun silakkamarkkinoil nähtiin 90 000 ihmist. Tälläkään kertaa ei kyl nähty ensmästäkän tuaretta silakkaa.
ooo
Vaik luultiin et marjastuskausi on ohi ni silti viäl tapahtuu. Vasemmistoliiton valtuustoryhmä anto Johannes Yrttiahol varortuksen ku see oli kai lähteny herrojen kans marjaan.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Aletaaks tehrä loppuu lamas matelemisel!
Ei täst muute etiäppäin mennä kuin yrittämisel ja ilosel meininkil! Hyvä tapa henkennostatukseen on see, että suasita oman alueen kauppiai ja tuattajii, kekkä tarjoo ireoi ja tuattei juuri Sul! Nyt sihen on ihan uus ja ennennäkemättömän näppärä tapa! Uurel hauskasel Turust. fi -sivustol ilmestyy koko ajan kiinnostavi ja huippuerullissi tarjouksii ja lahjavinkkei Turun seurun liikkeiren tavaroist ja palveluist. Tämä on juur simmonen kauppapaikka, mitä täsä on kaivattukki!

Klikkaa ja kato heti www.Turust.fi!