Uutissi Turust 28.5.2018

Uutissi Turust. Uutisaprikoosina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Palvelutalos äijät valitti et tämä on muuten hiano talo mut kun ei ain hiarontojen tähren kerkii kattomaan telkkarii. Tekis miäli kattoo Herkule Poirot mut ku on ne perkuleen hoirot.
ooo
Tämä Ricciardo niminen tyyppi herätti huamioo juamal samppakaljaa omast kenkästäns. Se kävi formulakuskil tyypillisest hyvin vauhrikkaast, jopa 300 silsaa tunnis.
ooo
Ruatsin pualustusvoimat harjottelee, Suamen Hornetit on mukana. Pualet koneist on harjotukses sinissi, Turust operoivat koneet punassi. Torettiin et tämä onkin nostalkist. siit onkij jo sata vuat ku Turus oli viimeks punassi joukoi.
ooo
Yks Koskine Raunistulast minkä mää hyvin tunnen oli lukenu et nokkoset on hyvinkin terveellist syätävä. Hän aikoo tämän kiältää heti kun saa taas puhutuks. Oli raakasalaattii tehny.
ooo
Ja viäl loppuun päivitys maailmanpolitiikast. Pohjois Korean rakettimiähen ja resirentti Trumpin tapaamisen peruuttamisen peruuttamisen uuristaminen on peruttu .Kai.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Aletaaks tehrä loppuu lamas matelemisel!
Ei täst muute etiäppäin mennä kuin yrittämisel ja ilosel meininkil! Hyvä tapa henkennostatukseen on see, että suasita oman alueen kauppiai ja tuattajii, kekkä tarjoo ireoi ja tuattei juuri Sul! Nyt sihen on ihan uus ja ennennäkemättömän näppärä tapa! Uurel hauskasel Turust. fi -sivustol ilmestyy koko ajan kiinnostavi ja huippuerullissi tarjouksii ja lahjavinkkei Turun seurun liikkeiren tavaroist ja palveluist. Tämä on juur simmonen kauppapaikka, mitä täsä on kaivattukki!

Klikkaa ja kato heti www.Turust.fi!