Uutissi Turust 28.10.2019

Uutissi Turust. Uutisporvarina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Turun kaupunkil on rahat vähis ja kovin on funderattu et mist sais lisä tuloi. Pysäköintimaksut tiätty on yks hyvä konsti ain. Oli jo pyyretty käräjäoikeurest pöytäkirjoi. Niis olis vihjei et kuin vois sujuvimmin lypsää kolikoi mittareist
ooo
Kirjastoautot tulee kunnil sevverran kalliiks et Liatokin on jo lakkauttamas tämän palvelun. Yks Nyyholmi keksis et niiit vois rahotta sijottamal Veikkauksen peliautomaatei auton takapäähän.
ooo
Simmonen muatisana on olemas kun setämiäs ja vallankin Twitteris heit irvaillaan kovin. On jopa simmosi ehrotuksii kuulunu et tarttis voira otta käyttöön simmonen väline ku setälamautin.
ooo
Hirvosen Matti ehrotti Tursan yleisönosastos et tarttis palauttaa Lauantaitanssit telkkarissen. Matti Lepänhaara on kai jo ilmottautunu juantajaks. Lepänhaara alotti 1976 säestää uruil Tepsin jäkispelien pelitaukoi. Hänt tarvittais taas hallis. Urkumusiikki passais nykymeininkiin hyvi.
ooo
Curling -kausi on alkanu kans niinku muirenki jäälajie. Curlingis ei o pal mainostuloi eikä pääsylipputuloi eres. Kustannuspainei pikkase helpottaa see et harjaajie hankinnast saa tehrä kotitalousvähennykse.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Aletaaks tehrä loppuu lamas matelemisel!
Ei täst muute etiäppäin mennä kuin yrittämisel ja ilosel meininkil! Hyvä tapa henkennostatukseen on see, että suasita oman alueen kauppiai ja tuattajii, kekkä tarjoo ireoi ja tuattei juuri Sul! Nyt sihen on ihan uus ja ennennäkemättömän näppärä tapa! Uurel hauskasel Turust. fi -sivustol ilmestyy koko ajan kiinnostavi ja huippuerullissi tarjouksii ja lahjavinkkei Turun seurun liikkeiren tavaroist ja palveluist. Tämä on juur simmonen kauppapaikka, mitä täsä on kaivattukki!

Klikkaa ja kato heti www.Turust.fi!