Uutissi Turust 27.5.2019

Uutissi Turust. uutisanttilana Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Jääkiakkoilu oli eilenehtost telkkarist suasitumpaa kun vaalivalvojaiset, kiinnostunei kattoji oli molemmil. Eurooppamyänteinen joukkue tuntus kovin panevan kampoihin kummalkin kanaval.
ooo
ooo
Kovinkin kohuttu Mikkel Näkkäläjärvi oli liki pääsemäs läpitte Euroopan parlamentissen. Hän oli meininkis kompensoira aikasempii huanoi tekojans osallistumal uures roolissans kaikkiin mahrollisiin kissanristiäisiin.
ooo
Sahuri Hakkarainen on Prysselissen menos kans. Hänen iskulause on “uutta verta remmeihin”.
ooo
Ulkomailt. Aamulehres oli pantu merkil et maailman kaikkest vanhempi ihminen oli kuallu. Aamulehti kirjotti et nyt ei maailmas enä siis ol kaikkest vanhempaa ihmist ja simmonen onkin tarkotus ens tilas valita.
ooo
Apple on tiättäväst haastettu oikeute Turkuseuran murrejaoston toimest. Tämä sentähren et heirän tuatteet AiPhouni, Aipäri ja Aipori selvästikkim matki Turum murtten ilmauksi AiMäävai, AiNyvvai ja Aihetivai.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Aletaaks tehrä loppuu lamas matelemisel!
Ei täst muute etiäppäin mennä kuin yrittämisel ja ilosel meininkil! Hyvä tapa henkennostatukseen on see, että suasita oman alueen kauppiai ja tuattajii, kekkä tarjoo ireoi ja tuattei juuri Sul! Nyt sihen on ihan uus ja ennennäkemättömän näppärä tapa! Uurel hauskasel Turust. fi -sivustol ilmestyy koko ajan kiinnostavi ja huippuerullissi tarjouksii ja lahjavinkkei Turun seurun liikkeiren tavaroist ja palveluist. Tämä on juur simmonen kauppapaikka, mitä täsä on kaivattukki!

Klikkaa ja kato heti www.Turust.fi!