Uutissi Turust 26.3.2018

Uutissi Turust. Uutisahterina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Tämän Aki Louhimiäs skanraallin jälkimaininkeis on päätetty et elävien kuvien lopputeksteihin laitettais tämmöttönen vakava ilmotus: ”Tätä elokuvaa tehdessä ei vahingoitettu näyttelijöitä tai aiheutettu niille tarpeetonta kärsimystä.”
ooo
Espanja anto eurooppalaisen pidätysmääräyksen täst Katalonian kapinallisest Puidgemonist. KRP:s hoettiin vanhaa suamalaist sanallaskuu. Hakee hakee vaan ei soisi löytäväns.
ooo
Veeärrä lisää junavuaroi Ähtäriin kun eläinpuiston uskotaan houkuttelevan. Naantalin kaupunkintalon suunnal tiärettiin et sinne alkaa ajaa niin sanottu Pandolino.
ooo
Tämä Eart Houri tapoahtuma sammutti taas valoi lauantaiehtost. Sevverran säästys sähköö et melkkest kaik se lisäkulutus pystyttiin kuittaamaan mikä aiheutus siit et ihmiset elvisteli viästittelemäl kuimpal he oli säästäne.
ooo
Tepsin jäkisjoukkue on joutunu tiättäväst eläinsuajelutarkastajan tutkinnan kohteeks sej jälkeen kun kävi ilmi et hee oli lauantaiehtoost teurastane julömal taval Saimaan norpan kuuttei.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Aletaaks tehrä loppuu lamas matelemisel!
Ei täst muute etiäppäin mennä kuin yrittämisel ja ilosel meininkil! Hyvä tapa henkennostatukseen on see, että suasita oman alueen kauppiai ja tuattajii, kekkä tarjoo ireoi ja tuattei juuri Sul! Nyt sihen on ihan uus ja ennennäkemättömän näppärä tapa! Uurel hauskasel Turust. fi -sivustol ilmestyy koko ajan kiinnostavi ja huippuerullissi tarjouksii ja lahjavinkkei Turun seurun liikkeiren tavaroist ja palveluist. Tämä on juur simmonen kauppapaikka, mitä täsä on kaivattukki!

Klikkaa ja kato heti www.Turust.fi!