Uutissi Turust 26.2.2018

Uutissi Turust. Uutisalpatrossina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Ekonomi Karlssoni oli ollu heiän suvun sukuseurakokoukses. Siäl oli valittu seuran hallitus, valtuusto ja tyävaliokunta. Karlssoni ei nykkän tullu valituks ja sanos et on pettyny kun ei päässy sukuelimiin.
ooo
Slovenialainej jääkiakkoilija Zica Jeglic ketä pelas joskus Ässissäkij jonkun kauren on kärynny olumppialaisten douppinkitestis. Hänen virtsanäytteest oli kaiketi löytyny pikku liraus porilaisuutta.
ooo
Siin ei kai o perää et Tampereen Pyrinnön suunnistajat olis houkuttelemas itävaltalaist kestävyyshiihtäjää Teresa Stadtlooperii heiän Jukolan viästijoukkueen ankkuriks.
ooo
Turkulaiset on osottautune taas erelläkävijöiks. Se kävi ilmi ku ilmotettiin et Koskenkorva on menos pörssiin. Turkulaiset on jo vuasikymmenii menne Pörssiin ja tankannu Koskenkorvaa.
ooo
Yks Rokala ylpeili somes et oli ollu ulkoilemas ja siit oli tullu mahrottoman suuri hyvänolontunne. Huamautettiin hänel et euforisen ja lämpimän olon aiheuttaa hypotermia kans.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Aletaaks tehrä loppuu lamas matelemisel!
Ei täst muute etiäppäin mennä kuin yrittämisel ja ilosel meininkil! Hyvä tapa henkennostatukseen on see, että suasita oman alueen kauppiai ja tuattajii, kekkä tarjoo ireoi ja tuattei juuri Sul! Nyt sihen on ihan uus ja ennennäkemättömän näppärä tapa! Uurel hauskasel Turust. fi -sivustol ilmestyy koko ajan kiinnostavi ja huippuerullissi tarjouksii ja lahjavinkkei Turun seurun liikkeiren tavaroist ja palveluist. Tämä on juur simmonen kauppapaikka, mitä täsä on kaivattukki!

Klikkaa ja kato heti www.Turust.fi!