Uutissi Turust 26.11.2018

Uutissi Turust. Uutisasteroidina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Se mekaanikko ketä jäi Kimi Räikkösen Ferrarin alle ja loukkas ittens on lähettäny Kimil onnittelukortin. Kortis luki et toivottavast törmätään toisiimme sillonkin kun ajat Sauperil.
ooo
Maukka Koiviston muistokivi paljastettiin ja siin olikin kartta. Äijät Puutoril tuumas et kyl ton kans luulis Turkuun löytävän.
ooo
Tutkimustem mukka luamuruuan syäminen ei vähennä syäpäriskii. No, ei suaranaisest vähennäkkä. Mut välillisest. Se on nimpal kallist et ei o vara etelämmatkoihim mikä tiätystenki vähentää ihosyäpää.
ooo
Yks Tähtinen ketä on Turun juutalaisen seurakunnan kantavii voimii tuumas et kun toi Black Friday oli kerran nimpal hyvä hitti ni täl viikol viätetäänki Black Sabbath.
ooo
Simmonen ihminen ketä tykkäis peruuttaa valoköynnösten alla tekemänsä heräteostokset on joulukatuvainen.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Aletaaks tehrä loppuu lamas matelemisel!
Ei täst muute etiäppäin mennä kuin yrittämisel ja ilosel meininkil! Hyvä tapa henkennostatukseen on see, että suasita oman alueen kauppiai ja tuattajii, kekkä tarjoo ireoi ja tuattei juuri Sul! Nyt sihen on ihan uus ja ennennäkemättömän näppärä tapa! Uurel hauskasel Turust. fi -sivustol ilmestyy koko ajan kiinnostavi ja huippuerullissi tarjouksii ja lahjavinkkei Turun seurun liikkeiren tavaroist ja palveluist. Tämä on juur simmonen kauppapaikka, mitä täsä on kaivattukki!

Klikkaa ja kato heti www.Turust.fi!