Uutissi Turust 25.6.2018

Uutissi Turust. Uutisapteekkina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Lehtimäen Urpo sanos osuvasten et Juhannust olis viisast siirtää kolmisev viikkoo keväämmäks. Sais viljelijät ajois vettä pelloillens.
ooo
Elviksen vanha suihkukone on myynnis ja joku oli tarjonnu siit pual miljoonaa dollarii. Myyjä on tuumannu et jos kauppa näin hvin käy ni hän laittaa seuraavaks myyntiin lavuaarinki.
ooo
Urheilu. Ruatti pelas hyvinkin suamalaisittain Saksaa vastaan potkupallon mm-kisois. Ensin maalin teki yks Toivone ja lopultans koko joukkue oli hyvinkin epä-Toivone.
ooo
Liatolaiset on yksinkertast väkee, ei ymmärrä mitä ero on tavaratalol ja leipomol. joku oli käyny Tokmannis vääntämäs tortun.
ooo
Uutissi Turust uutislähetykset jää täsä kohras pikkasel lomil, uusii pätkii äänitetää jos paikka sattuu mut säännöllisemmiv vast elokuus taas. Olkaa ihmisiks kaik ja hyvä kesä!
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Aletaaks tehrä loppuu lamas matelemisel!
Ei täst muute etiäppäin mennä kuin yrittämisel ja ilosel meininkil! Hyvä tapa henkennostatukseen on see, että suasita oman alueen kauppiai ja tuattajii, kekkä tarjoo ireoi ja tuattei juuri Sul! Nyt sihen on ihan uus ja ennennäkemättömän näppärä tapa! Uurel hauskasel Turust. fi -sivustol ilmestyy koko ajan kiinnostavi ja huippuerullissi tarjouksii ja lahjavinkkei Turun seurun liikkeiren tavaroist ja palveluist. Tämä on juur simmonen kauppapaikka, mitä täsä on kaivattukki!

Klikkaa ja kato heti www.Turust.fi!