Uutissi Turust 25.3.2019

Uutissi Turust. Uutisvinkkarina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Yks Juha fundeeras et Ranska on luultavasten torellinen suurmaa hiihtämisen maailmankupeis. Kun kattoo telkkarii ni Pariisis on joka toisel keltanen liivi päälläns.
ooo
Hämeen Härkätiä oli aikanas hyäryllinen kauppareitti mut toisinas sitä pitkin tuli onkelmii kans Turkussen. Voi tulla turkiksii tai ryästäjii Vaik nyt on asvalttipaana ni ei asiat o muuttunu. Voi tulla Lammin sahtii mut toisaaltans Hämeenlinna Pallokerho.
ooo
Soinin Timoo oli joku koittanu lyärä pullol. Jo pelkästäns äijän takin mallist saatto päätellä et se pullo oli tyhjä.
ooo
Yks raisiolainen tyyppi on sevverran vakavast lukihäiriöinen et se oli ilmastommuutost vastustavien artikkeleiren innottamana hankkinu vähäpätöisen auton.
ooo
Ulkomailt. Joku äijä oli Tampereel päässy kaupunki hommi tukityällistetyks. Tyäjjohtaja anto sil harjan kätte ja sanos et lakase tota Hämeenkarun jalkakäytävä ja jatka aiv vaan ettenpäi. Ei näkyny äijää sej jälke pariin päivää missä ja pomo luuli et se oli hävinny omil teillens. Mut sit sois kännykkä pomon taskus ja siäl oli se kaveri ja sanos et mää olen nyt tääl Lempääläs, lähetäks uure harja.
ooo

Uutissi Turust

Aletaaks tehrä loppuu lamas matelemisel!
Ei täst muute etiäppäin mennä kuin yrittämisel ja ilosel meininkil! Hyvä tapa henkennostatukseen on see, että suasita oman alueen kauppiai ja tuattajii, kekkä tarjoo ireoi ja tuattei juuri Sul! Nyt sihen on ihan uus ja ennennäkemättömän näppärä tapa! Uurel hauskasel Turust. fi -sivustol ilmestyy koko ajan kiinnostavi ja huippuerullissi tarjouksii ja lahjavinkkei Turun seurun liikkeiren tavaroist ja palveluist. Tämä on juur simmonen kauppapaikka, mitä täsä on kaivattukki!

Klikkaa ja kato heti www.Turust.fi!