Uutissi Turust 25.2.2019

Uutissi Turust. Uutisallekoriana Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Kimi Räikkönen on tallii vaihtanu ja on se tiätty ymmärrettävääkin. Ennen hän oli vaan tavallinen Ferrarimiäs mut nyt jo Alfa-uros.
ooo
Pernie Sanders niminen tyyppi pyrkii Ameriikan resirentiks kovi. Hän on jo 77 vuaren ikkänem mikä on saanu monet poliitikot kommentoima. Esimerkiks Jörkka Donner on sanonu et nuarena sitä on vitsa väännettävä.
ooo
Oikasu. Täsä lähetykses sanottiin viimeks et ekonomi Karlsson olii voittanut veikkaukses Mersun. Uutinen oli epätarkka. Kyseesei ollut Karlssoni vaan Mäkinen. Eikä kysees ollut Mersu vaan vuoden 1972 mallinen mopo. Eikä hän mittä voittanut sitä vaan hävis. Eikä veikkauksessa vaan avopokeris eli sökös. Muuten uutinen piti jetsulleens paikkans.
ooo
Epävarma huhu kertoo et Turust olis kai ainakin pari nuarta miästä ollu menos Isis -terroristijärjestön riveihi. Oli joku kuullu paikallises paaris kun tummatukkaset kaverit oli maininne isiksen mont kerta Oli pohtine et kuin tekisis: olisis vai menisis
ooo
Ilmastomuutos vaikuttaa sihen et jalojen lehtipuitten muarostama lehtovyähyke Suames laajenee. Täl on ainakin see merkitys et tulevaisuures syntyy enemmän lehtolapsii.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Aletaaks tehrä loppuu lamas matelemisel!
Ei täst muute etiäppäin mennä kuin yrittämisel ja ilosel meininkil! Hyvä tapa henkennostatukseen on see, että suasita oman alueen kauppiai ja tuattajii, kekkä tarjoo ireoi ja tuattei juuri Sul! Nyt sihen on ihan uus ja ennennäkemättömän näppärä tapa! Uurel hauskasel Turust. fi -sivustol ilmestyy koko ajan kiinnostavi ja huippuerullissi tarjouksii ja lahjavinkkei Turun seurun liikkeiren tavaroist ja palveluist. Tämä on juur simmonen kauppapaikka, mitä täsä on kaivattukki!

Klikkaa ja kato heti www.Turust.fi!