Uutissi Turust 25.11.2019

Uutissi Turust. Uutisandrogyyninä Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Postin tyätaistelu jatkuu ja jatkuu. Melkkest jo saatiin kiista ratkastuks ja sanottiin et homma on paketis. Sihen see sit tyssäskin kun ei kettän suastunu sitä paketti jakelema.
ooo
Jokilautta Föri pysähtys täl viikol keskel jokke ja matkustajat jourutti siirtämä. Jäkyttyneiren matkustajitten paris levis huhu siit et kaikkest pahimmat pelot on ny toteutune. Funikularii vaivannu tauti on tarttuvaa!
ooo
Simmonen tiatteriesitys on tulos piänel näyttämöl misä yks tyyppi tuskailee yli tunnin siit et onk hänen hiihtokenkät sopimattomat nykyajan tarpeisi. Niinkus arvasitte kysymykses on monologi.
ooo
Sisäministeri on kuulemma ottanu kantaa sihen et miten olis tunnin junan reitti Salon kaupunkin kohral kaavotettava. Hänen miälipirettä sanotaan ns. Ohisalon-linjaukseks.
ooo
Perinnöllisyystutkijoiren keskuures on tutkittu sitä et mikä ihmisen perimäs aiheuttaa turkulaisuuren. Kysymykses on melko harvinainen niin sanottu heidegeeni.
ooo

Uutissi Turust

Aletaaks tehrä loppuu lamas matelemisel!
Ei täst muute etiäppäin mennä kuin yrittämisel ja ilosel meininkil! Hyvä tapa henkennostatukseen on see, että suasita oman alueen kauppiai ja tuattajii, kekkä tarjoo ireoi ja tuattei juuri Sul! Nyt sihen on ihan uus ja ennennäkemättömän näppärä tapa! Uurel hauskasel Turust. fi -sivustol ilmestyy koko ajan kiinnostavi ja huippuerullissi tarjouksii ja lahjavinkkei Turun seurun liikkeiren tavaroist ja palveluist. Tämä on juur simmonen kauppapaikka, mitä täsä on kaivattukki!

Klikkaa ja kato heti www.Turust.fi!