Uutissi Turust 24.9.2018

Uutissi turust. Uutismatruusina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Toi on pikkasen puhuttanu et onk Paraisil olevan venäläisomisteisel matkailualan yrityksel oma kirjanpitotoimisto olemas kans. Mikä olis nimeltäns Airiston Kelmi Oy.
ooo
Sitäkin pikkasen ihmeteltiin et kuin pualustusvoimat on mukana talousrikosten tutkinnas Turun saaristos. Selitettiin et aseistuksen tyäjjako on simmonen et poliiseil on rynnäkkökiväärit, pualustusvoimil soppatykki.
ooo
Yks Hanski kenet mää tiärän oli käyny kuntosalils kattomas ja mää kysysin et mitä laittei hän oli kokeillu ja hän sanos et kokisautomaattii.
ooo
Sosiaalises merias on kiälenkäyttö mont kertaa niin sopimatont et tuntuu ku olis joka päivä menos pääministeril haistattelutunti.
ooo
Ilta-Sanomis haastateltu Hannu Jortsu Jortikka sanos et kun hän valmensi KHL:s ni pelaajil oli valitettavast simmonen tapa et kun tuli vapaapäivä ni otettiin rajust votkaa. Jortikka korostaa et pelaajien ei kuulu toimii asiois mikkä perinteisest kuuluu valmennusjohron toimenkuvassen.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Aletaaks tehrä loppuu lamas matelemisel!
Ei täst muute etiäppäin mennä kuin yrittämisel ja ilosel meininkil! Hyvä tapa henkennostatukseen on see, että suasita oman alueen kauppiai ja tuattajii, kekkä tarjoo ireoi ja tuattei juuri Sul! Nyt sihen on ihan uus ja ennennäkemättömän näppärä tapa! Uurel hauskasel Turust. fi -sivustol ilmestyy koko ajan kiinnostavi ja huippuerullissi tarjouksii ja lahjavinkkei Turun seurun liikkeiren tavaroist ja palveluist. Tämä on juur simmonen kauppapaikka, mitä täsä on kaivattukki!

Klikkaa ja kato heti www.Turust.fi!