Uutissi Turust 24.7.2017

Uutissi Turust. Uutisfrekattina Vähä Heikkilä morens.
ooo
Isojen purjelaivojen tapahtuma on niin suasittu ollu et hallituksen keskustaryhmän paris on pikasest valmisteltu sen hajasijottamist tulevaisuures. Seinäjoen satamaa jo laajennetaan kovi.
ooo
Suamalainen huippu-urheilu elää riamuhetkiäns Lontoon MM-kilpailuihin osallistuu kymmenkunta suamalaisurheilijaa mikä sattumalt on jokseenkin tasan pualet vähemmän kun mitä Lontoon vuaren 48 olymppialaisist saatiin mitalei.
ooo
Savonlinnas oli ollu ukkosmyrsyn tähren vedenpaisumus. Ens viikol on tiaros heinäsirkoi ja sen jälkeen tulee Puuttini.
ooo
Hati oli kuullu joku tamperelainen äijä oli väärentäny rahaa ja koittanu vaihtaa Turus 70 euron setelii piänemmäks. Vaihtaja löytyskin äkkii, hänel oli tarjottu vaihros jopa ylihintaa eli kahta neljänkympin setelii.
ooo
Suapotkupallon maailmanmestaruuskilpailut piretty taas Hyrynsalmel. Sevverran kuulin et melkeen kaik paikal tulleet joukkueet oli pelaane mutasarjas.
ooo
Terve siv vaa

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/334527665?secret_token=s-te20a” params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Uutissi Turust

Aletaaks tehrä loppuu lamas matelemisel!
Ei täst muute etiäppäin mennä kuin yrittämisel ja ilosel meininkil! Hyvä tapa henkennostatukseen on see, että suasita oman alueen kauppiai ja tuattajii, kekkä tarjoo ireoi ja tuattei juuri Sul! Nyt sihen on ihan uus ja ennennäkemättömän näppärä tapa! Uurel hauskasel Turust. fi -sivustol ilmestyy koko ajan kiinnostavi ja huippuerullissi tarjouksii ja lahjavinkkei Turun seurun liikkeiren tavaroist ja palveluist. Tämä on juur simmonen kauppapaikka, mitä täsä on kaivattukki!

Klikkaa ja kato heti www.Turust.fi!