Uutissi Turust 24.4.2019

Uutissi Turust. Uutisfarmarina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Simmonej juttu kuultiin et Matti Koivurinta on saanu potkut oman säätiöns hallituksesta. Äijät torimontun reunal ihmtteli et mitä ollenkan seuraavks. Alkaaks Ketosii lentää Turun Sanomist.
ooo
Turun Halistenkoskelt on löyretty iso määrä kuallei norssei. Onneks ei ollu kaik märäntyny ninet ne voitiin viäl myyrä Balttian maihin savukalaks. Ja tiätty ne tyäysin märäntyneetkin saatiin kaupaks Ruattiin hapansilakaks.
ooo
Uus eduskunta on alkanu järjestäytymä. Perussuamalaiset pyrkii heti alkuun korostama kuin kovin kansanomanen porukka hee meinaa olla. Ryhmäjjohtajakskiv valittiin ihan vaan yks Tavis Turust.
ooo
Turun ratikkapäätös on lykätty syksyyn. On tulos simmonen periaatepäätös et minkään rakennushankkeen valömistelu ei saa eretä noppåiammin kun Toriparkin. Tämä ihav vaan vauhtisokeuren ehkäsemiseks.
ooo
Eettisev valvonnan taholt o vaarittu et lääketehtaitte lääkäreil järjestämie koulutusmatkoje sisältösse täyty kiinnittä vakava huamio. Onki tiättäväste jopa simmone epäkohta esintyny et jollan koulutuspäivil olis tarjottu VS konjakki eikä VSOP:tä mikä on torettu lääketiäte lisenssiaati vähimmäisvaatimukseks.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Aletaaks tehrä loppuu lamas matelemisel!
Ei täst muute etiäppäin mennä kuin yrittämisel ja ilosel meininkil! Hyvä tapa henkennostatukseen on see, että suasita oman alueen kauppiai ja tuattajii, kekkä tarjoo ireoi ja tuattei juuri Sul! Nyt sihen on ihan uus ja ennennäkemättömän näppärä tapa! Uurel hauskasel Turust. fi -sivustol ilmestyy koko ajan kiinnostavi ja huippuerullissi tarjouksii ja lahjavinkkei Turun seurun liikkeiren tavaroist ja palveluist. Tämä on juur simmonen kauppapaikka, mitä täsä on kaivattukki!

Klikkaa ja kato heti www.Turust.fi!