Uutissi Turust 24.4.2017

Uutissi Turust. Uutisskannerina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Ike Kanervaa lobataan kovin Etyjin pääsihteeriks misä on 57 jäsenmaata. Jos hänet valitaan on seuraukset moninaissi. Ainakin tiaros on kohtalaisem mittavat 70-vuatisbileet.
ooo
Pohjois -Korea on uhkannu Austraaliaa mahrollisil ohjusiskuil. Sikäläiset ei olk kovin peljästyny kun he luattaa sihen et ne menee bumerangina takas.
ooo
Turkulaises pupis järjestettiin äänestetys et kumman kuuluis voittaa kiakon Suamen mestaruus, savolaisen vai tamperelaisen. Kaikkien vastaajien kesken arvottiin panimon sponsoroima iso tuappi Karhuu. Voittaja oli Sineprykoffi sentähren et äänestysprosentti oli tasan nolla.
ooo
Räntäsatees viätettiin kortteliajoi ja kaupunkinosaviikkojen avajaissi. Juhlapuheis pohriskeltiin satavuatiaan Suamen vetovoimatekijöi. Ihana ilmasto ja matala verotus torettiin keskeisiks.
ooo
Kupittaan siirtolapuutarhaa kyärätään poies Sitimarketin naapurist kun sihen olis kerrostalokaavaa tarjol. Pohrittiin et voisko asiat yhristää. Esimerkiks New Yorkis on kattopuutarhat suasitui niin et voisko Turus olla siirtolapuutarha vaik 18-kerroksisen liikekeskuksen katol.
ooo
Terve siv vaa

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/319187771?secret_token=s-x9Bwm” params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Uutissi Turust

Aletaaks tehrä loppuu lamas matelemisel!
Ei täst muute etiäppäin mennä kuin yrittämisel ja ilosel meininkil! Hyvä tapa henkennostatukseen on see, että suasita oman alueen kauppiai ja tuattajii, kekkä tarjoo ireoi ja tuattei juuri Sul! Nyt sihen on ihan uus ja ennennäkemättömän näppärä tapa! Uurel hauskasel Turust. fi -sivustol ilmestyy koko ajan kiinnostavi ja huippuerullissi tarjouksii ja lahjavinkkei Turun seurun liikkeiren tavaroist ja palveluist. Tämä on juur simmonen kauppapaikka, mitä täsä on kaivattukki!

Klikkaa ja kato heti www.Turust.fi!