Uutissi Turust 23.4.2018

Uutissi Turust. Uutisantennina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Näin tosa yhtä käytännön filosofiast pro kraruans tehnyttä maisterii joka oli ittettäns tutkinu ja huamannu et hän ajattelee liikaa syämist. Hän tulkitti et hänel on aterialistinen maailmankuva.
ooo
Siim miäles on menny huanoks nykyaika et ennem mailmas pystyttiin järjestämään katutappelui ihav vaan nummenpakalaistej ja raunistulalaisten välil ja portsalaisten ja Kupittaan känkin kesken. Nyt oli uutisis et näihinki hommiin tarvitaan ulkomaalaisvahvistuksii.
ooo
Korvasiänikausi on alkamas. Vanha tuttu konsti tämän piänen kökömäisen siänen tunnistamiseks on paikallans. Kannattaa puristella siäntä pikkasen ja nuuhkasta. Tämä on vallankin tarpeellist erehrysten välttämiseks koiratten ulkoiluttamisalueil.
ooo
Urheilu. Potkimispallon veikkausliikan Turun mestaruurest käytiin ensmänen erä . Katsomos kova huuto et onk Turku mustavalkoinen vai sinimusta. Yks satavuatiaan naapurikansan erustaja hymyili et hänel sopii hyvin et Turku on sinimustavalkone.
ooo
Taas on käyty Turus perinteine kiistely et mihen aikaan Halisten ukot lähtee. Kinan ratkasi Bar 78:n kyyppari ketä sanos et yleensä ne lähtee siin pualisen tuntii valomerkij jälke.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Aletaaks tehrä loppuu lamas matelemisel!
Ei täst muute etiäppäin mennä kuin yrittämisel ja ilosel meininkil! Hyvä tapa henkennostatukseen on see, että suasita oman alueen kauppiai ja tuattajii, kekkä tarjoo ireoi ja tuattei juuri Sul! Nyt sihen on ihan uus ja ennennäkemättömän näppärä tapa! Uurel hauskasel Turust. fi -sivustol ilmestyy koko ajan kiinnostavi ja huippuerullissi tarjouksii ja lahjavinkkei Turun seurun liikkeiren tavaroist ja palveluist. Tämä on juur simmonen kauppapaikka, mitä täsä on kaivattukki!

Klikkaa ja kato heti www.Turust.fi!