Uutissi Turust 23.10.2017

Uutissi Turust. Uutislankkupihvinä Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Toi on toi hyänteisruaka nyt jollan taval muaris mut kyl moni sanno et vähäj jännittää hy’änteisten syämine. Tuntuu pikkasen niiku olis perhosi mahas.
ooo
Apteekis oli Vares ja kaverit taas pohriskelle Turum murtten kummallisuuksi. Oli sekin keksitty et ambulanssi on Turu murttel kippiauto.
ooo
Uures kirjas kuvataan kummottos sota-aikaan ryypättiin aika tukevast korkeint sotilasjohtoo myäte. Selviís nys sekin et kummottos jatkosota sai alkukns. Talvisoran jälkeen sai joku irean et hei: lähretään jatkoil.
ooo
Uudeskaupunkis oli suamalaiset ja irlantilaiset tapelle keskenäns. Kysymys oli väärinkäsityksest. Irlantilaiset oli kattelle suamalsiii vessajonos ja luullu et suamalaiset matkii ilkeilläksens heiän riverdanssii.
ooo
Eläkeläisryhmä oli Piataris Iisakin kirkos ja opas sanos et tätä rakennettiin 40 vuat ja makso satoi miljoonii. Eläkeläiset sanos et ei pal innosta. Opas ihmetteliet mist hee on kotosin ni he sanos et Eurajoelt.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Aletaaks tehrä loppuu lamas matelemisel!
Ei täst muute etiäppäin mennä kuin yrittämisel ja ilosel meininkil! Hyvä tapa henkennostatukseen on see, että suasita oman alueen kauppiai ja tuattajii, kekkä tarjoo ireoi ja tuattei juuri Sul! Nyt sihen on ihan uus ja ennennäkemättömän näppärä tapa! Uurel hauskasel Turust. fi -sivustol ilmestyy koko ajan kiinnostavi ja huippuerullissi tarjouksii ja lahjavinkkei Turun seurun liikkeiren tavaroist ja palveluist. Tämä on juur simmonen kauppapaikka, mitä täsä on kaivattukki!

Klikkaa ja kato heti www.Turust.fi!