Uutissi Turust 22.10.2018

Uutissi Turust. Uutisbanderollina VähäHeikkilä morjens.
ooo
Vanhas Testamentis kerrotaan et Iisraelin kansa kärsis nälkää kovin mut sit sato mannaa ja saatiin ruakaa. Äijät toril käkätti et onneks tämä ei sattunu Raisios; kaupunkijjohtaja Korhonen olis sen kyl kiältäny.
ooo
Poliisit on pirättäny huippujuaksija Kipsoke Keinon kun epäillään et hän on vohkinu Kenian olympiajoukkueen kassan. Jäljil oli päästy kun Nairobin poliisiasemal oli pähkäilty et tämä on niin monimutkanen kavallus et takana on pakko olla Keino-äly.
ooo
Nois ei o pal mittän theo nois palautusjuamis. Yks Ultsi oli kaatanu pullollisen palautusjuamaa läppärins pääl eikä se o viäläkä mittän palautunu.
ooo
Matkailupalsta. Vaik ei olis herkkähipiäinenkä ni kyl pikkasen nyppii se et kun Sassin koneel laskeutuu Turun kentäl ni kuulutetaan enklanniks et ”welcam tu Törky”
ooo
Turun poliisil on kuulemma ainakin seuraavat osastot: Järjestyspoliisi, huumepoliisi, rikospoliisi ja Tamipoliisi.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Aletaaks tehrä loppuu lamas matelemisel!
Ei täst muute etiäppäin mennä kuin yrittämisel ja ilosel meininkil! Hyvä tapa henkennostatukseen on see, että suasita oman alueen kauppiai ja tuattajii, kekkä tarjoo ireoi ja tuattei juuri Sul! Nyt sihen on ihan uus ja ennennäkemättömän näppärä tapa! Uurel hauskasel Turust. fi -sivustol ilmestyy koko ajan kiinnostavi ja huippuerullissi tarjouksii ja lahjavinkkei Turun seurun liikkeiren tavaroist ja palveluist. Tämä on juur simmonen kauppapaikka, mitä täsä on kaivattukki!

Klikkaa ja kato heti www.Turust.fi!