Uutissi Turust 21.8.2017

Uutissi Turust. Uutisfundeeraajana Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Pahottelen et ei nyt olk kauhiasten pal humoristissi ajatuksii päähän tullu. Sevverran sanon täst Turun kauhiast tapauksest et ehrotan koko sil olemattomal arvovallal mikä mul on et niil ihmisil ketä henkens kaupal meni pualustama ja auttama häräs olevi turkulaissi tulis mun miälest myäntää oikken turkulaisen nimi ja arvo.
ooo
No yks tiäreuutinen tuli senttäs miäleen Amerikast. Siäl on menos täyrellinen aurinkonpimennys. Kolmisenkymment prosenttii kansalaisist tosin kiältää aurinkonpimennyksen olemassaolon ja sanno et se koko juttu on merian vääristelyy.
ooo
Ollaan ihmisiks siv vaan.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/338787289?secret_token=s-zfY8L” params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Uutissi Turust

Aletaaks tehrä loppuu lamas matelemisel!
Ei täst muute etiäppäin mennä kuin yrittämisel ja ilosel meininkil! Hyvä tapa henkennostatukseen on see, että suasita oman alueen kauppiai ja tuattajii, kekkä tarjoo ireoi ja tuattei juuri Sul! Nyt sihen on ihan uus ja ennennäkemättömän näppärä tapa! Uurel hauskasel Turust. fi -sivustol ilmestyy koko ajan kiinnostavi ja huippuerullissi tarjouksii ja lahjavinkkei Turun seurun liikkeiren tavaroist ja palveluist. Tämä on juur simmonen kauppapaikka, mitä täsä on kaivattukki!

Klikkaa ja kato heti www.Turust.fi!