Uutissi Turust 21.5.2018

Uutissi Turust. Uutislaahusankkurina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Turku on taas täl viikol Euroopan kaikkest kuumempi kaupunki. Lidlin mainokses oli, että vahvat saksalaiset laatuoluet on hyllys. Naapuri ajeli luu ulkona lähimpään Lirtsukkaan ja fiilisteli, ett hän on Keski-Euroopas autolomal.
ooo
Sauri Arapias ollaan sallimas autol ajamine naisil. Enimmäksens see on alkuun huiviajeluu mut kumminki.
ooo
Ryhävalas on pariinkin otteeseen ollu siikarysäs Suamen rannikol. Seuraavaks hän suuntas länteen päi. Yks Urpo oli tiätävänäns et merivartijoilt meni vähä aikaa sen valaan kans kun sen evään tekstattiin varmuurev vuaks et knölval ej u-båt.
ooo
Uutta valtakunansovittelijaa ollaan pestaamas kirkon piirist. Mikä onkiv viisasast. Kun noitten järjestöjen touhui kattelee ni tuntuu et asiat on korkeemmas käres.
ooo
Urheiluu. Suamen Jääkiakkoliitto on kai esittämäs vaatimuksen et MM-kisoihin ei sais jatkos osallistuu euroalueen ulkopualiset maat.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Aletaaks tehrä loppuu lamas matelemisel!
Ei täst muute etiäppäin mennä kuin yrittämisel ja ilosel meininkil! Hyvä tapa henkennostatukseen on see, että suasita oman alueen kauppiai ja tuattajii, kekkä tarjoo ireoi ja tuattei juuri Sul! Nyt sihen on ihan uus ja ennennäkemättömän näppärä tapa! Uurel hauskasel Turust. fi -sivustol ilmestyy koko ajan kiinnostavi ja huippuerullissi tarjouksii ja lahjavinkkei Turun seurun liikkeiren tavaroist ja palveluist. Tämä on juur simmonen kauppapaikka, mitä täsä on kaivattukki!

Klikkaa ja kato heti www.Turust.fi!