Uutissi Turust 21.10.2019

Uutissi Turust. Uutisventtarina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Euroopan Unionis ihmetellään kun on saatu nimetön kirje Enklannist misä ei ollu allekirjotust ollenka. Nyt on pyyretty Interpolilt apuu et voitais sormejjäljist päätellä ketä sen preivin on lähettäny.
ooo
Tepsin jääkiakkojoukkue ei o pärjänny ja valmentajan potkui on oroteltu. Sen sijast urheilutoimejjohtaja Antero Niittymäki eros. Vähän sama kun jos olis ruaka huanoo ravintolas ni ei annettais potkui kokil eikä revintolajjohtajal mut kiinteistöyhtiön hallituksen puheejjohtaja sais kenkää. Luulis et alkaa ruaka maittaa taas.
ooo
Helsinkis on avettu uus kauppakeskus minkä nimet on vallan enklanniks. Täsä Mall of Triplas ei kuulemma eres o alkoo vaan juatavakauppa minkä nimi on It begän.
ooo
Siin ei o mittän perää et joku kuapiolainen olis paluumatkal kultajuhlist Turust menehtyny kalakukon yliannostukseen.
ooo
Saramäe vankilas oli asianajaja käyny sanomas vankil et sen verinäytte analyysi oli saapunu. Asianajajal oli ollu hyvi ja huanoi uutissi. Huanot uutiset oli nee et näyte sopis juur jämptiste yhte murhapaikalt löyrety dna:n kans. Hyvät uutiset oli nee et kolesteroli näytti ’oleva alle viire.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Aletaaks tehrä loppuu lamas matelemisel!
Ei täst muute etiäppäin mennä kuin yrittämisel ja ilosel meininkil! Hyvä tapa henkennostatukseen on see, että suasita oman alueen kauppiai ja tuattajii, kekkä tarjoo ireoi ja tuattei juuri Sul! Nyt sihen on ihan uus ja ennennäkemättömän näppärä tapa! Uurel hauskasel Turust. fi -sivustol ilmestyy koko ajan kiinnostavi ja huippuerullissi tarjouksii ja lahjavinkkei Turun seurun liikkeiren tavaroist ja palveluist. Tämä on juur simmonen kauppapaikka, mitä täsä on kaivattukki!

Klikkaa ja kato heti www.Turust.fi!