Uutissi Turust 21.1.2019

Uutissi Turust. Uutisarmadana Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Telkkaris oli haastattelu misä Fuengirolan biitsil jututettiin huonos kunnos olevaa aurinkopummia. Kysyttiin et onks maksanu aika pal et sihen tilaan on päässy. Vastas viisaasten: ”juu, rappion hinnalla hippi on rannalla”
ooo
Yks kaikkest tunnetumpii turkulaissi, Park -hotellin Jaakko-papukaija on kuallu. Nolo juttu et hänel ei ehritty koskaan antaa matkailun Oskari-palkintoo eikä eres valita hänt suasituimmaks turkulaiseks. Mäkinen kekkas et vois sil antaa postuumisten eres kymmenen pistettä ja papukaijamerkin.
ooo
Aatu Ehrnrootin poika Hasse asettuu ehrokkaaks europarlamenttivaaleis. Muutama Turun Karjalaiseuran vanhempi jäsen kerkes jo ehrottamaan et Prankul piretään kamppanja-avaus ellei sihen saara lupa et see suaritettais Siiranmäen suajeluskuntatalol.
ooo
Yks pikkupoika kysys Impivaaras isältäns et onk se kone minkä kans tehrään hiihtäjil väylii nimeltäns laturi. Vois hyvin ollakin. Ja se mil ajetaan kaukalo kiiltäväks erien välis vois olla jäätelö.
ooo
Urheiluu. On ehrotettu et järjestettäis virolais-suamalainen maaottelu misä lajit olis hiihto ja paini. Hiihros suarituspaikka olis Otepää ja painis suaritustapa pääote.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Aletaaks tehrä loppuu lamas matelemisel!
Ei täst muute etiäppäin mennä kuin yrittämisel ja ilosel meininkil! Hyvä tapa henkennostatukseen on see, että suasita oman alueen kauppiai ja tuattajii, kekkä tarjoo ireoi ja tuattei juuri Sul! Nyt sihen on ihan uus ja ennennäkemättömän näppärä tapa! Uurel hauskasel Turust. fi -sivustol ilmestyy koko ajan kiinnostavi ja huippuerullissi tarjouksii ja lahjavinkkei Turun seurun liikkeiren tavaroist ja palveluist. Tämä on juur simmonen kauppapaikka, mitä täsä on kaivattukki!

Klikkaa ja kato heti www.Turust.fi!