Uutissi Turust 20.5.2019

Uutissi Turust. Uutisaisopoksena Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Tota on jonkuv verran tivattu et onks tämä Jean Claude Juncker joskus ihan pöffis julkisis tilaisuuksis. Ja vastaus on et selvähän se on.
ooo
Tyävoimapulaa esiintyy metalliteollisuures. Vallankin hitsaajist on kova pula. Tämä on johtanu sihen e töihin on otettu simmosiakin hitsarei mil ei o muutamankan päiväj jälkeen pärjäämiseen minkäänlaist saumaa.
ooo
Sauli Sale Niinistö toimis avaajana Kansan Rarion juhlalähetykses. Tämä ohjelma mainostaa et se on tarkotettu tosikoille ja veitikoille. Kettäv veitikkaa ei oltu pariks löyretty.
ooo
Intterin pelis Veritas starionil oli puhe tullu vanhan Hookansin oikeusjutust ja torettiin et kyl se tavallans on osuvaakin jos jalkisjoukkueen omistajal pannaan pallo jalkaan.
ooo
Ulkomaanuutissi. Noit on noit koval painel pruuttavi harjattomi pikapesulaitteistoi tullu Tampere hualtoasemil kans. Piänt kritikki on esittäne vallankim moottoripyäräilijät mil ei meina pysy kypärät pääs.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Aletaaks tehrä loppuu lamas matelemisel!
Ei täst muute etiäppäin mennä kuin yrittämisel ja ilosel meininkil! Hyvä tapa henkennostatukseen on see, että suasita oman alueen kauppiai ja tuattajii, kekkä tarjoo ireoi ja tuattei juuri Sul! Nyt sihen on ihan uus ja ennennäkemättömän näppärä tapa! Uurel hauskasel Turust. fi -sivustol ilmestyy koko ajan kiinnostavi ja huippuerullissi tarjouksii ja lahjavinkkei Turun seurun liikkeiren tavaroist ja palveluist. Tämä on juur simmonen kauppapaikka, mitä täsä on kaivattukki!

Klikkaa ja kato heti www.Turust.fi!