Uutissi Turust 2.12.2019

Uutissi Turust. Uutisahkiona Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Hallitust on sanottu ain herrahissiks ja tämä nykynen sai sentähren jossain piireis lempinimen Rinnehissihallitus. Turun funikulaarin kulmilt varoteltiin tosin et olis kannattanu toimivuus varmistaa ennen käyttööottoo.
ooo
Tämmöttönen traileri uurest rikossarjast. Joukko ahristuneen näkösi poliisei tuijottaa ahtaas tutkintahuanees telkkuu misä pyärii Pulttibois. Yhtäkkii ovi aukee, sisäl ryntää Wallanderin olonen tutkija ketä huutaa: Tämä on kansainvälinen ketju! Lontoossitä johtaa joku Monty Python.
ooo
Ja kun kerran tutkimaar ruvettiin ni siit on tehty ilmianto et Janssonin kiusaus on jatkunu jo vuasikymmenten ajan ilman et siit nauttimist olis sääretty rankaistavaks.
ooo
Talvisodan alkamisest tuli tasavuaret. Sitä on harvemmin julkisuures muisteltu et laihialaisist koottu JR 23 tunnettiin myäs nimel Nuukalaislegioona.
ooo
Ekonomi Karlssonin frouva oli luvannu hänel lahjaks joulutyttökalenterin. Karlssoni oli innol avannu kaik luukut. Joka luukus oli ollu frouvan virallinen passikuva. Ettei totuus unohtuis oli frouva sanonu
ooo
Terve siv vaa.

Uutissi Turust

Aletaaks tehrä loppuu lamas matelemisel!
Ei täst muute etiäppäin mennä kuin yrittämisel ja ilosel meininkil! Hyvä tapa henkennostatukseen on see, että suasita oman alueen kauppiai ja tuattajii, kekkä tarjoo ireoi ja tuattei juuri Sul! Nyt sihen on ihan uus ja ennennäkemättömän näppärä tapa! Uurel hauskasel Turust. fi -sivustol ilmestyy koko ajan kiinnostavi ja huippuerullissi tarjouksii ja lahjavinkkei Turun seurun liikkeiren tavaroist ja palveluist. Tämä on juur simmonen kauppapaikka, mitä täsä on kaivattukki!

Klikkaa ja kato heti www.Turust.fi!